Nyíregyháza

2021.07.29. 10:59

VIDOR: péntektől online is lehet jegyet vásárolni

Km

Kiváló előadásokat tartogat az idei, jubileumi VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramja: a Vörösmarty Színház a Játék a kastélyban című darabbal, a Budaörsi Latinovits Színház a Figaro házasságával, a Karinthy Színház a Lököttekkel lép színpadra. A Váci Dunakanyar Színház a Liliomfit, a Szatmárnémeti Északi Színház az Illatszertárt, a Jászai Mari Színház pedig a Francia rúdugrás című darabot mutatja be, de Orlai Produkciót is láthatunk.

A kamaraszínpadon látható lesz a Ferencvárosi Pinceszínház vígjátéka; a Spirit Színház a Szexpedíciót hozza Nyíregyházára. Az Orlai Produkció a Határátlépésekkel érkezik, a Fórum Színház a Love.hu produkciójával szórakoztatja a közönséget; s a Nézőművészeti Kft. sem marad távol a VIDOR-tól. A Rózsakertben újra látható a Menopauza, érkezik a Veres 1 Színház Nők az idegösszeomlás szélén című produkciója; és orgonakoncertet is hallhatunk. A jegyirodában ma, csütörtökön reggel 7 órától bárki megveheti a jegyét, július 30-án 17 órától pedig online is vásárolhatnak belépőket az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!