Nyíregyháza

2020.07.30. 15:07

Nyíregyháza lett az év turisztikai városa

„A szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely sikerének titka a folyamatosan megújuló attrakcióiban rejlik, amelyek évről-évre turisták ezreit vonzzák.”

Forrás: Nyírdrón

Magyarország vezető utazási és életmód magazinja, az Utazó magazin hűen a hagyományaihoz, 2002 óta meghirdeti a közvélemény-kutatását, melyben az elmúlt esztendő legjobb turisztikai szolgáltatóit vették górcső alá az olvasói szavazatok és a szakmai vélemények alapján. Eszerint 2019-ben az év turisztikai városa Nyíregyháza lett.

Csütörtökön a budapesti Prestige Hotel különtermében 12 határon túli és 17 magyarországi szolgáltató tevékenységét ismerték el. Díjat kapott többek között az év utazási irodája, az év wellness szállodája, valamint az év víziparkja is. Érsek M. Zoltán, a magazin főszerkesztője a nyiregyhaza.hu-nak elmondta: a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely sikerének titka a folyamatosan megújuló attrakcióiban rejlik, amelyek évről-évre turisták ezreit vonzzák.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere megjegyezte:

A Nyíregyházán töltött vendégéjszakák száma az elmúlt egy évtizedben több mint duplájára nőtt, ami a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető. Ezek eredményei nemcsak a városnak ítélt díjakban köszönnek vissza, hanem a turisták visszajelzéseiben is tükröződnek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában