Sikeres évadnyitó

A versenyt Lajcsák Dávid nyerte meg
A versenyt Lajcsák Dávid nyerte meg - © Fotó: Komári Géza
Nyírtelek, Tiszavasvári – A hozzátartozók sem unatkoztak, egy totót kellett kitölteniük.

A napokban rendezte meg háziversenyét Tiszavasváriban, a Kacsás-tavon a Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédelmi Egyesület. Hatvanhat induló várta izgatottan a kezdő dudaszót, amelynek elhangzása után egymás után fogták ki a horgászok a kisebb-nagyobb halakat. A versenyzők összfogása parádésra sikeredett: a küzdelem végére 170,96 kg hal került a mérlegre, közte egy 6,7 kg-os amur Gajdos János jóvoltából, aki ezzel a legnagyobb halnak járó díjat vehette át. A legtöbb halat a legkisebb versenyző, a még nem egészen 8 éves Szalanics Flóra fogta, akinek majdnem 150 halacskát sikerült horogra csalnia. Míg a verseny tartott, a hozzátartozók sem unatkoztak, egy totót kellett kitölteniük. A legjobbak itt is jutalomban részesültek.

A szervezők kitettek magukért, hiszen nagyon sok munka van egy ilyen rendezvény előkészítésében, de főleg a három mérlegelő – Tóth Imre, Greskó Zoltán és Szalanics Csaba – munkája volt az igazán megterhelő, míg Kovács Gábor az előkészítésben je­leskedett.

Az eredmények

Gyermekek: 1. Szalanics Flóra (4 kg), 2. Hevesi Boglárka (1,76 kg), Ifjúságiak: 1. Somogyi Zsolt (4,23 kg), 2. Hevesi Kristóf (1,13 kg), 3. Izsó Rihárd (0,92 kg), Nők: 1. Kató Ágnes (12,09 kg), 2.Dénes Béláné (6,87 kg), 3. Komári Gézáné (4,18 kg). Felnőttek, úszós: 1. Sipos András (3,69 kg), 2. Komári Péter (3,42 kg), 3. Gyurcsán József (3,29 kg), Felnőttek, „fenekezős”: 1. Lajcsák Dávid (22,24 kg), 2. Batta Gábor (19,1 kg), 3. Gajdos János (9,2 kg).

KM
hirdetés