Sport

2011.06.27. 19:55

Csatár és kapus

<p>Újabb játékos szerződését – bár a szurkolók nagyon várják – hétfőn sem jelentette be a diósgyőri labdarúgócsapat vezetése.</p>

Pedig csatárok mellett egy kapusra is szükség lenne. Tegnapi számunkban utóbbi poszttal kapcsolatban azt írtuk, hogy Farkas Balázsnak van a legnagyobb esélye arra, hogy a DVTK játékosa legyen (ezzel ellentéteset hétfőn sem tudtunk meg), illetve a DVTK korábbi kapusának, Köteles Lászlónak az ügyére is kitértünk, emlékeztetvén, hogy a KRC Genknek két éve kölcsönadott kapus ügye még nem zárult le, ugyanis a két klub között nem született megegyezés a tekintetben, hogy milyen pénzügyi feltételekkel váltott klubot a válogatott kerettagságig eljutott hálóőr.

– Nem tudok újabb információkkal szolgálni annál, mint amit hetekkel ezelőtt elmondtam ebben a témában – válaszolta érdeklődésünkre Dudás Hunor, a DVTK-t működtető cég ügyvezetője. – Ezzel kapcsolatban a jogászaink véleményét még nem ismerem, a jogi állásfoglalásukat még nem kaptam meg, ha ez megvan, utána fogunk tudni lépni. Hozzáteszem ez a lépés nem arra irányul, hogy Köteles visszatérjen hozzánk, vagyis ennek az ügynek az esetleges lezárása nem fogja megoldani a kapus problémáinkat. Itt az a cél, hogy egy anyagi vita végére kerüljön pont.

ÉM


Miskolc, Diósgyőr - Új fiú a szombati edzőmeccsen nem volt a DVTK csapatában, sem a kezdőben, sem a cserepadon, az eddigi egyetlen új szerzemény a spanyol Gallardo hétfőn érkezik meg Miskolcra és a tervek szerint kedden áll edzésbe.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!