Sport

2012.08.29. 13:24

Dudás harmadik lett Ausztriában

Supermoto - A debreceni motoros, Dudás Attila az osztrák supermoto bajnokság rechnitzi viadalán tette próbára magát. Nem indult jól a megmérettetés Dudás számára, ugyanis warm up alkalmával bukott, de megúszta sérülés nélkül.

Supermoto - A debreceni motoros, Dudás Attila az osztrák supermoto bajnokság rechnitzi viadalán tette próbára magát. Nem indult jól a megmérettetés Dudás számára, ugyanis warm up alkalmával bukott, de megúszta sérülés nélkül.A délelőtti futam során a rutinos motoros a harmadik sorból, a 11. helyről vágott neki a 15 perces távnak, a jól sikerült startjának köszönhetően az élmezőny mögé zárkózott fel, s végül az 5. helyen intette le a kockás zászló.

A délutáni viadalon esős pályán küzdöttek a pilóták, akiknek létszáma jócskán csökkent a délelőtti mezőnyhöz képest. Dudás újra jól startolt, s végül harmadik helyen ért célba a Hondájával. A debreceni supermotós a két eredményével összesítésben a negyedik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!