Sport

2013.01.31. 12:21

Korai kezdés, késői zárás

Labdarúgás - Ezúttal már szombaton és vasárnap is lesznek estébe nyúló mérkőzések a bátori tornán.

Labdarúgás - Ezúttal már szombaton és vasárnap is lesznek estébe nyúló mérkőzések a bátori tornán.A 4-5. forduló mérkőzései következnek a nyírbátori I. Arany Fácán műfüves torna. Az eddig megszokottnál is hosszabb lesz a program: az aktuális hét végén szombaton és vasárnap is játszanak mérkőzéseket 18.30-tól (a küzdelemsorozat korábbi szakaszában csak pénteken volt ez a módi...), azaz összesen tizenhat találkozót tudnak le.

A sűrített program magyarázata, hogy a februárban megkezdődik a Joma Kupa megyei teremlabdarúgó torna, melynek selejtezőjét, középdöntőjét, majd a finálét vasárnapi időpontban rendezik, a szervezők pedig ily módon oldották meg, hogy a két esemény között ne legyen átfedés, vagyis a mindkét fronton érintett egyesületek ne kényszerüljenek erőik megosztására.

További információ, hogy az A, B, C csoportban véget ér a csoportküzdelem. A D csoportból két meccs – NyírbátorMándok, ÓváriGávavencsellő – marad február 8-ra, itt tehát kicsit később zárul a csata a minél előkelőbb helyezés elérése érdekében.

I. Arany Fácán műfüves torna: a 4-5. forduló menetrendje

Február 1., péntek. C csoport: Nagykállói VSE–Ibrány SE, 16.50. Nagyecsed RSE–Nyírvasvári SE, 18.30

Február 2., szombat. C csoport: Balkány SE–Geszterédi FC, 8.30.

D csoport: SK Somesul Óvári–Nyírgyulaj KSE 10.10. Nyírbátor FC–Terem SE, 11.50. Mándok KSE–Gávavencsellői SE, 13.30

A csoport: Baktalórántháza VSE–Vámosoroszi KSE, 15.10. Mátészalkai MTK–Nyírmadai ISE, 16.50. Kótaj SE–Ófehértó SE, 18.30

Február 3., vasárnap. B csoport: Kemecse SE–Volán-Sényő SC, 8.30. Szatmár-Unió FC– Gyulaháza KSE, 10.10. Tuzsér SE–Encsencs SE, 11.50

C csoport: Ibrány SE–Nyírvasvári SE, 13.30. Nagyecsed RSE–Balkány SE 15.10, Nagykállói VSE–Geszterédi FC 16.50.

D csoport: Nyírgyulaj KSE–Terem SE, 18.30

A góllövőlista élcsoportja:

8 gólos: Szilágyi Gábor (Encsencs). 7 gólos: David Róbert (Nyírmada). 6 gólos: Ádámszki Róbert (Kemecse). 5 gólos: Éles István (Gyulaháza). 4 gólos: Németh Attila (Nyírmada), Fekete Ádám (Kemecse), Barzó Gergő (Ibrány), Pálvölgyi Balázs (Nyírbátor), marics Gábor (Baktalórántháza), Székelyi Norbert (Nyírvasvári). 3 gólos: Lakatos László, Ráti Gergő (mindkettő Nyírbátor), Marcsek Zoltán (Kemecse), Nagy János (Volán-Sényő), Petrás Mihály, Serbán Tibor (mindkettő Nyírvasvári), Nagy Mihály (Balkány), Horváth Károly (Nyírgyulaj), Nbarta Ferenc (Nyírmada Bogdan Tripon (Óvári), Tudor Olieslu (Szatmár Unió FC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!