Sport

2013.04.02. 15:20

A Galatasaray feni a fogát a Real Madridra

Real–Galata és Málaga–Dortmund párharcok a BL szerdai játéknapján.

Real–Galata és Málaga–Dortmund párharcok a BL szerdai játéknapján.A keddi nyeddöntős nyitány után szerdán is két mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligájában, 20.45-től a MálagaBorussia Dortmund és a Real MadridGalatasaray meccsekre figyel a futballvilág.

A spanyol-német párharcban talán a dortmundiak számítanak az esélyesebbnek, tekintve, hogy korábban már megkeserítették a Manchester City és Real Életét is a sorozatban. A Málaga igazi meglepetéscsapatként menetel a BL-ben, a legjobb nyolc közé jutásért az előzetesen erősebbnek tartott FC Portót búcsúztatták.

A felek győzelemmel hangoltak az összecsapásra a hétvégén: a Málaga a Rayo otthonában nyert 3–1-re, míg a Dortmund Stuttgartból hozta el a három pontot.

Magabiztos Galata

Ami a másik találkozót illeti: Burak Yilmaz, a Galatasaray válogatott csatára a Vatan című napilapnak elmondta: ha a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében képesek lesznek legyőzni a Real Madridot, akkor már senki sem állíthatja meg őket a kupa megnyeréséért folytatott harcban. „Nagyszerű az összhang a csapaton belül, és hiszünk magunkban. Biztos vagyok benne, hogy ha legyőzzük a Real Madridot, akkor már senki sem állíthat meg minket, és megnyerjük a BL-t” – nyilatkozta a magabiztos Burak Yilmaz.

A Real Madrid Zaragozában csak 1–1-es döntetlenre volt jó a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában, a török bajnokság éllovasa, a Galata pedig szombaton 2–0-ra verte a Büyüksehirt, éppen Burak Yilmaz duplájával.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, 1. mérkőzések:

Málaga (spanyol)-Borussia Dortmund (német) 20.45

Real Madrid (spanyol)-Galatasaray (török) 20.45

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!