Sport

2013.05.04. 11:00

Ez igen nehéz lesz!

Nyíregyháza - Szombaton Orosházán kell vitézkednie az eltiltások miatt tartalékos Spartacusnak.

Nyíregyháza - Szombaton Orosházán kell vitézkednie az eltiltások miatt tartalékos Spartacusnak. Nincs mese, nem szabad kikapni! Szombaton hosszú túrára indul a Szpari focicsapata, az előjelek pedig a legkevésbé biztatóak. A szerdán kiállított Pákolicz Dávid és Nenad Djurovics egymeccses eltiltást kapott, Minczér Tibor és Bodnár László pedig az ötödik sárga lap miatt fog hiányozni.

A péntek délutáni edzésen igyekezett felpörgetni a játékosokat Lucsánszky Tamás edző, akinek nem lesz könnyű egy sikerre éhes és bizonyítani akaró csapatot a pályára küldenie. Márpedig csak így lehet eredményt elérni, és a jelenlegi helyzetben már a döntetlen is elfogadható lenne.

A csapat ma délelőtt indul majd útra, a meccset Vad II. vezeti.

Visszapillantó

10. forduló, 2012. október 20.

Nyíregyháza Spartacus–Orosháza 2–1 (0–0)

Városi Stadion, 2000 néző. Vezette: Oláh (Butkai, Márton ).

Spartacus: Balogh – Ur, Ambrusz, Szilágyi, Mészáros M. – Minczér, Davidov, Petneházi (Montvai, a szünetben) – Csorba, Simon (Hrabina, 43.), Kovács (Pákolicz, 79.).

Szakmai igazgató: Brekk János.

Orosháza: Molnár F. – Szűcs. (Petrovics, 72.), Milenkovics, Futaki, Kerepeczki – Ondrejó, Kerekes – Ács, Szabó, Tóth – Bernáth.

Vezetőedző: Major László

Gól: Montvai (69.), Csorba (84.), illetve Tóth. (82.). Kiállítva: Balogh (41. percben).


KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!