Sport

2013.05.13. 11:48

Vannak még meghódítandó csúcsok

Az Oláh Gábor utcán régen nem tapasztalt futballhangulatban győzte le ellenfelét a DVSC-TEVA az NB I 27. fordulójának rangadóján, a debreceniek a magyar futball egyik kirakatcsapatát, az ezüstéremre hajtó Videotont gyűrték le 2-1-re.

Az Oláh Gábor utcán régen nem tapasztalt futballhangulatban győzte le ellenfelét a DVSC-TEVA az NB I 27. fordulójának rangadóján, a debreceniek a magyar futball egyik kirakatcsapatát, az ezüstéremre hajtó Videotont gyűrték le 2-1-re. A meccset hátrányból fordítva nyerte meg a hajdúsági alakulat, a szünetben csereként beállt támadó, Kulcsár Tamás hathatós segítségével. A harminc esztendős labdarúgó az utóbbi mérkőzéseken kevesebb játéklehetőséget kapott, de emiatt nem dolgozott benne pluszmotiváció, egyszerűen meg akarta nyerni az összecsapást. A szélső azt is elárulta: a bajnoki dobogó és a kupagyőzelem a célja a cívisvárosi futballistáknak.

A témáról bővebben a Hajdú-bihari Napló május 14-én megjelenő számában olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!