Sport

2013.07.31. 12:00

A kevesebb, néha több: erre alapoz a Nyírmada

Nyírmada -  A kevesebb, néha több. A Nyírmada csupán két – főként védőként bevethető – futballistát igazolt, ezzel együtt aligha kell félteni.

Nyírmada -  A kevesebb, néha több. A Nyírmada csupán két – főként védőként bevethető – futballistát igazolt, ezzel együtt aligha kell félteni. Elvégre a megyei első osztályú együttes az elmúlt évadban a második helyet „fogta meg”, ami jelzésértékű. Így persze már érthető, miért nem bolygatta meg különösképpen a gárdát a szakmai stáb, inkább a minőségre törekedett.

– Nem terveztünk nagy változás, ugyanakkor még egy csatárt szívesen láttam volna a keretben – vallotta be Szőke István, madai játékos-edző.

– Adott a keret, ezzel igyekszünk megoldani a feladatot. A jelenlegi megyei első osztály, véleményem szerint csaknem megfelel a korábbi NB III-as szintnek, nem lesz egyszerű helytállni. Az erőviszonyok egyelőre teljességgel is kiszámíthatatlanok, az viszont szinte biztosra vehető: itt már aligha lehet könnyű győzelmekkel kalkulálni, minden meccsen oda kell tenni magunkat a siker érdekében.

Az eddig letudott edzőmeccseken a Nyírmada 8–1-re nyert az Apagy ellen, a Levelekkel döntetlent (0–0) játszott, akárcsak a Tuzsérral (2–2) . A Baktalórántházától elszenvedett 6–2-es vereségért akár vissza is vághat a Szőke-brigád. A hét végén ugyanis az éppen Baktán rendezett Fenyves Csárda Kupán lesz jelenése.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!