Sport

2013.08.28. 07:36

Egervári Sándor Diósgyőrben járt

Miskolc - A Diósgyőr szakvezetőjével találkozott a szövetségi kapitány.

Miskolc - A Diósgyőr szakvezetőjével találkozott a szövetségi kapitány.A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor kedden Miskolcon, Diósgyőrben járt, és találkozott Sivic Tomislavval, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzőjével.

- A klub meghívására érkezett Diósgyőrbe Egervári Sándor, akivel hosszan beszélgettünk - tudta meg az Észak-Magyarország Sivic Tomislavtól, a diósgyőri labdarúgócsapat szakvezetőjétől. - A fő témát természetesen a csapatunk két válogatottjának, Elek Ákosnak és Kádár Tamásnak a formája, állapota szolgáltatta, a magyar labdarúgó válogatott közelgő nagy feladata, a Románia elleni világbajnoki selejtező előtt. Természetesen nem csak róluk esett szó ezen a beszélgetésen, hanem minden olyan játékosról, aki volt, vagy akár a jövőben tagja lehet a válogatott keretnek. A magam részéről nagyon örülök, hogy létrejött ez a találkozó, hogy alkalmunk nyílt szót ejteni a magyar futball napi ügyeiről, mert szerintem ez azon túl, hogy mindkettőnk javára vált, a magyar foci érdekeit is szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!