Sport

2013.09.11. 11:00

Értékmérő viadal külföldi élvonalbeli résztvevőkkel

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS női kosárlabdacsapata szombaton és vasárnap hazai rendezésű tornával kerülhet közelebb a bajnoki rajthoz.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS női kosárlabdacsapata szombaton és vasárnap hazai rendezésű tornával kerülhet közelebb a bajnoki rajthoz.

Női vonalon is nemzetközi tornát rendeznek a hétvégén Nyíregyházán, a szombat-vasárnapi esemény a Bige Holding-kupa nevet viseli. A Főiskolán esedékes rendezvényen az amatőr női NB rajtjára készülő Nyíregyházi FSE-NYKS a házigazda, vendégei pedig a szlovák élvonalbeli Cassovia Kosice, a román első ligás Temesvár (beugró a részvételt lemondó Nagyvárad helyett) valamint a Diósgyőri VTK második számú csapata.

A nyíregyháziak számára ez már a második felkészülési viadal lesz, de az első olyan, amely értékmérőnek tekinthető, hiszen a múlt hétvégi, békési megmozduláson nagy különbség mutatkozott az NYFSE-NYKS javára a Szolnok, a házigazda és a Mezőberény elleni fellépéseken. A hangsúly a csapatépítésen és összekovácsoláson volt, az itthon látottakból viszont már komolyabb következtetést is levonhat Farkasinszki Gyuláné edző.

Bige Holding-kupa

A hétvégi női felkészülési torna menetrendje:

Szombat

10.30: Nyíregyházi FSE-NYKS–Temesvár (romániai)

12.15: Cassovia kosice (szlovák)–Diósgyőri VTK II

16.45: Cassovia Kosice–Temesvár

18.30: DVTK II–NYFSE-NYKS.

Vasárnap

10: Temesvár–DVTK II

11.45: NYFSE-NYKS–Cassovia Kosice.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!