Sport

2013.12.16. 10:53

Izgalmas volt a végjáték

Az őszi szezon befejeztével négy téli teremtornát szervez az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága a Vadon Sport megyei női bajnokságban résztvevő csapatok számára.

Az őszi szezon befejeztével négy téli teremtornát szervez az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága a Vadon Sport megyei női bajnokságban résztvevő csapatok számára. Az elsőre szombaton került sor a FILO Focicsarnokban. A műfüves tornán mind a kilenc megyei csapat megjelent, így a résztvevők hármas csoportokba osztva küzdöttek meg egymással, majd ezt követően jöhettek a középdöntők és a helyosztók. Így a kilenc csapat összesen 21 találkozót vívott. A mérkőzések nem szűkölködtek a látványos megoldásokban és gólokban sem.

Főleg a helyosztóknál döntöttek apró nüanszok az egyik vagy a másik fél javára. A Karácsony Kupa izgalmas végjátékát jól mutatja, hogy a végső győztes kiléte az utolsó másodpercekben dőlt el, hiszen a papiak kétgólos hátrányból felállva pár másodperccel a vége előtt egyenlítettek és szerezték meg az első helyet. A torna legnagyobb meglepetését az ófehértóiak okozták, akik csoportelsőként végezve, a hármas döntőbe jutottak, ahol szintén remekül helytálltak.

Fontos megemlíteni még a remek hangulatot, amit a pár lelkes szurkoló mellett, maguk a csapatok varázsoltak a csarnokba. A lányok legközelebb január 11-én, az Újévi Kupa alkalmából foglalják majd el a FILO Focicsarnokot!

 

Karácsony Kupa

A csoport: Pap–Nyírgyulaj 6–0, NYVSC–Pap 0–4, Nyírgyulaj–NYVSC 0–1.

B csoport: Nyírség–Gávavencsellő 4–0, Nyírvasvári–Nyírség 0–2, Gávavencsellő–Nyírvasvári 1–1, hétméteresekkel: 1–3.

C csoport: Nyírbátor–Ibrány 4–0, Ófehértó–Nyírbátor 2–1, Ibrány–Ófehértó 0–4.

Középdöntő: Nyírség–Nyírbátor 1–0, Pap–Nyírvasvári 3–0, Ófehértó–NYVSC 0–0 (2–0).

Helyosztók:

7-9. helyért: Gávavencsellő–Ibrány 1–0, Nyírgyulaj–Gávavencsellő 0–3, Ibrány–Nyírgyulaj 0–0 (0–1).

4-6. helyért: Nyírbátor–Nyírvasvári 0–1, NYVSC–Nyírbátor 1–0, Nyírvasvári–NYVSC 1–1 (1–3).

1-3. helyért: Nyírség–Pap 0–1, Ófehértó–Nyírség 1–3, Pap–Ófehértó 2–2 (2–3)

Végeredmény: 1. Pap SE, 2. Nyírség NSC, 3. Ófehértó SE, 4. NYVSC, 5. Nyírvasvári SE, 6. Nyírbátori FC, 7. Gávavencsellő SE, 8. Nyírgyulaj KSE, 9. Ibrány SE.

Különdíjasok. Legjobb játékos: Urai Bianka (Nyírség NSC). Legjobb kapus: Torma Lilla (Pap SE). Gólkirály: Berki Anita (Ófehértó SE)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!