Sport

2013.12.27. 11:04

Torna kispályás specialistákkal

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Huszonnyolc csapat indul a II. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Huszonnyolc csapat indul a II. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupán.

Már csak egy hét és ledolgozhatók a karácsonyi lakomákon és a szilveszteri buliban felszedett plusszkalóriák. Január első hétvégéjén rendezzük a II. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremfocitornát a bujtosi csarnokban. Az országos seregszemlén a tervek szerint harminckét együttes tagjai rúgták volna a lasztit, végül huszonnyolc együttes vág majd neki a három napos megmérettetésnek.

- Szűkíteni kellett a mezőnyt, mert a Marso-NYKKK évonalbeli férfi kosárlabdázói pénteken és szombaton is edzeni szeretnének, hiszen vasárnap kora este bajnoki mérkőzést fognak játszani- avat a változás okába Dajka László főszervező. – Ezért fájó szívvel, de kevesebb résztvevővel kellett megcsinálni a programot, hogy minden beleférjen az időben. Az érdeklődésről csak annyit, hogy tíz csapat van várólistán, azaz, ha valakinek az utolsó pillanatban közbe jönne valami, akkor lenne beugró.

Pénteken és szombaton a csoportmérkőzéseket rendezzük, vasárnap reggel pedig a kieséses rendszerben folytatódik a torna, délután háromtól követezik a finálé, ami előtt megrendezzük a Kelet-Magyarország előfizetői között meghirdetett büntetőrúgó-versenyt.

A résztvevőket hét négyes csoportba sorsolták, az első két helyezettek, valamint a két legjobb csoportharmadik jut majd a legjobb tizenhat közé. Január 3-án, pénteken délelőtt tízkor, szombaton és vasárnap pedig reggel nyolckor indulnak a mérkőzések. A nevezések lapján élvonalbeli és NB II-es focistákat is láthat majd a publikum, nem beszélve a a kispályás specialistákról, hiszen a három megye tizenhárom településéről érkező csapatok között heten korábbi tornák győzteseiként érkeznek.

KM

Kelet Magyarország -Eissmann Hungária kupa

2014. január 3-5, bujtosi csarnok

  • A-csoport: Igepa Paper Hungary Kft, DASE, FC Muzsika, Immortál 94
  • B-csoport: Debrecen Tutty-Frutty FC, Monbebe, Eissmann Hungária Kft, Messer United
  • C-csoport: Standox FC, Nyírgyulaj SE, Columba Trade-Red Wolf, Deportivó Nyakon Rúglak
  • D-csoport: Aba FC, Balkány, Bergland Kft, Parmen Zrt, Újdombrád SE
  • E-csoport: Jánd SE, Pátroha SE, Két Bal, S-V Team, T-forg Trans Kft
  • F-csoport: No Szponzor, Real Team, Vital FC, Baktalórántháza SE
  • G-csoport: III. Félidő Sényő, FBT, Király Gold, Nyírség Copy
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!