Sport

2014.01.06. 19:07

Jövőre újra találkozunk

Ismét nagy sikere volt a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa országos teremfocitornának.

Ismét nagy sikere volt a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa országos teremfocitornának. Három nap, 28 csapat, közel 400 focista, 57 meccs, 246 gól a rendes játékidőben, 5 kilencméteres-párbaj 24 góllal, 1 győztes (200 ezer forintos pénzdíj nyertese), 3 különdíjas - számokban így summázhatnánk a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa országos pénzdíjas teremfocitornát, amelynek péntektől vasárnapig a bujtosi csarnok adott otthont. Kispályás pengék, NB-es bajnokságok és a megyei foci ismert és még kevésbé jegyzett résztvevői rúgták a lasztit a népszerű tornán, amelyet végül zömében a Nyírsuli és a Szpari fiataljaiból álló Monbebé nyert, így a győztesnek járó kupa mellett egy évig őrizheti a vándorserleget.

Az ünnepélyes díjkiosztón a névadók képviseletében Böszörményi Attila, az Eissmann Automotive Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Lénárt Krisztián, a cég gazdasági igazgatója, valamint Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztő-helyettese adta át a serlegeket és borítékokat, a különdíjakat pedig a felajánló Bicsérdy Rita, a Sky Travel tulajdonosa.

A visszajelzések alapján a résztvevők jól érezték magukat, még azok is, akik a csoportkörből nem tudtak továbblépni. A nagy játéktér remek lehetőséget adott arra, hogy a hamarosan kezdődő téli alapozásra ráhangolódjanak a focisták. A fináléra mintegy félezren töltötték meg a lelátókat, ki-ki szoríthatott kedvenceiért, vagy csak egyszerűen szórakozhatott. A tornák történetében ezzel lezárult egy újabb sikeres fejezet, és már készülhetünk a következőre. Ez a következő esztendőben ismét január első hétvégéjén lesz, a tervek szerint az újabb három napos megmérettetésre már negyven csapatot várunk.


Kapcsolódó cikkek:


KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!