Sport

2014.01.07. 12:05

Más néven „kupázhatnak” a megyei csapatok

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Joma Kupa utódának számító – februárban esedékes – eseményre január 20-ig lehet jelentkezni.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Joma Kupa utódának számító – februárban esedékes – eseményre január 20-ig lehet jelentkezni.

 Az elmúlt évekhez hasonlóan az Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága idén februárban is kiírja a megyei osztályban szereplő nagypályás futballcsapatok számára a téli teremtornáját.

A hagyományoknak megfelelően három vasárnapot felölelő I. Nyírerdő Kupa selejtezőit (az esemény Joma Kupa örökébe lépett...) február 9-én rendezik – mégpedig a megye hat településének sportcsarnokában.

A középdöntőt egy héttel később tudják le, a február 23-án esedékes finálénak pedig a Filo Focicsarnok ad otthont. A szereplést vállaló csapatokat területi elv alapján sorolja hatos csoportokba a versenybizottság. Nevezni január 20-ig lehet a Megyei Igazgatóságon a szabolcsfoci.hu oldalról letölthető nevezési lap leadásával. A versenybizottság az első 36 csapat jelentkezését fogadja el.

A tornával kapcsolatos további információkkal a Megyei Igazgatóság szolgál.

A „címvédő” a megyei első osztályban jegyzett Nyírgyulaj, amely a Csengert múlta felül – az utóbbi esztendők minden bizonnyal legszínvonalasabb – döntőjében. Méghozzá 1–1-es döntetlent követően – emlékezetes büntetőpárbajban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!