Sport

2014.03.16. 17:43

Jól fizetett Fodor András gólja

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A 92. percben elért találattal nyerte meg a Szolnok elleni helyosztót a kisvárdai NB II-es futballcsapat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A 92. percben elért találattal nyerte meg a Szolnok elleni helyosztót a kisvárdai NB II-es futballcsapat.Nyert, és több riválisát is megelőzte a Kisvárda. Az NB II-es futbalcsapat vasárnap délután a Szolnokot múlta felül úgy, hogy Fodor András szabadrúgásból elért találata a 92. percben született. A várdaiak a 14. helyről a 11. helyre léptek előre a tabellán.

Kisvárda Master Good–Szolnoki MÁV FC 1–0 (0–0)

Kisvárda, 800 néző, v.: Berger (Pápai, Szvetnyik).

Kisvárda: Nacsa – Bodnár L., Hegedűs T., Mboussi, Bognár Zs. (Molnár R., 57.) – Nagy B. – Farkas M. (Miskolczi, 62.), Irhás, Fodor A. – Pavlov, Üveges (Brankovics, 66.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

Szolnok: Pokorni – B. Tóth, Racskó, Papucsek, Frtitz – Sipeki, Lengyel B. – Zsótér (Rokszin, 66.), Zsolnai, Magos – Hamar Á. (Szepessy R., 72.). Vezetőedző: Kis Károly.

92. perc: Szabadrúgáshoz jutott a Kisvárda a kaputól 22 méterre. Hegedűs legurította a labdát Fodornak, aki ballal nagy erővel a kapu bal oldalába lőtt, 1–0.

Mesterszemmel

Révész Attila: – A nagy tét miatt nagyon óvatos játék alakult ki, helyzetek csak pontrúgások után keletkeztek. Bebizonyosodott, hogy csatár nélkül nagyon nehéz boldogulni, de az utolsó pillanatban az akarat meghozta a gyümölcsét. Nekünk ez jutott, minden idegszálunkkal harcolni kell a végsőkig.

Kis Károly: – Csak a múlt heti szavaimat tudom megismételni, ezúttal sem érdemeltünk vereséget. Hozzáteszem, ha a csapat a meccs hajrájában többször is szöglethez jut, azt ki kellene tudni használni, nem pedig hagyni, hogy lekontrázzanak belőle bennünket.

(Részletesebben a kelet.hu-n és a Kelet-Magyarország hétfői számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!