Sport

2014.05.15. 15:48

Ismét Nyíregyházára jön a magyar válogatott

Nyíregyháza - Mocsai Lajos együttese nyilvános, majd zártkapus mérkőzés vívnak a románokkal.

Nyíregyháza - Mocsai Lajos együttese nyilvános, majd zártkapus mérkőzés vívnak a románokkal.Jön, jön, jön... Már nem kell sokat várni. A bujtosi csarnokban május 29-én, csütörtökön (kezdés: 18 óra) rendezik a Magyarország–Románia felkészülési férfi válogatott kézilabda-mérkőzést. A Mocsai Lajos szövetségi kapitány irányította nemzeti együttes néhány nappal később világbajnoki selejtezőt vív Szlovéniával: a párharc első felvonását június 8-án, Veszprémben rendezik, a visszavágót egy héttel később tudják le a felek.

Vagyis, a mieink számára meglehetősen fontosnak ígérkezik a nyírségi túra, ami ráadásul nem lesz rövid. Nagy Lászlóék május 26-án, hétfőn érkeznek a szabolcsi megyeszékhelyre, edzőtáborban hangolnak az ominózus találkozókra. Információnk szerint a hivatalos találkozón kívül másnap, péntek délelőtt zártkapus összecsapáson „duplázik” a két gárda.

– Természetesen nagy örömünkre szolgál, hogy újra válogatott mérkőzésnek adhat otthont Nyíregyháza – fogalmazott Teschmayer Gábor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei szövetség elnöke. – A bujtosi csarnokban hagyományosan jó hangulatú meccseket játszanak legjobbjaink, az országos szövetséggel folytatott tárgyalásaink eredményeként kaptuk meg a lehetőséget, hogy ismét vendégül láthatjuk őket. A csütörtöki mérkőzést a televízió is közvetíti, amely remélem mindenki tetszését elnyeri.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!