Sport

2014.06.29. 14:32

Tűzről pattant csapatot akarnak látni

Nyírmada - Papp Zoltán és Baráti Gábor távozik a nyírmadai csapattól, amely nem akar kiszorulni az élcsoportból.

Nyírmada - Papp Zoltán és Baráti Gábor távozik a nyírmadai csapattól, amely nem akar kiszorulni az élcsoportból.

Szőke István eddig sem rejtette véka alá: szebbet, némileg jobbat remélt. Mert bár a Nyírmada kétségtelenül masszív élcsapatnak titulálható a megyei első osztályban, az elért hatodik helynél több volt az elmúlt szezonban. Szó se róla, az együttes lőtávolon belül maradt, mármint a harmadik pozíciót illetően – hat pont hátrányt halmozott fel a bronzérmet besöprő Balkánnyal szemben.

– Az az igazság, szerettünk volna előrébb végezni a tabellán, sajnos, több tényező befolyásolta szereplésünket – Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője. – Említhetnék olyan meccseket, amelyeken egyszerűen nem volt szerencsénk, vagy éppen a kihagyott helyzetek miatt bűnhődtünk, és vesztettünk fontos pontokat. Másrészt, akadtak mérkőzések, ahol gyengébben teljesítettünk, hiányzott a megfelelő tűz a csapatból. Főleg akkor, amikor senkit meg nem bántva, úgymond gyengébb csapatokkal találkoztunk, mert érdekes módon, a rangadókon rendre jól, eredményesen futballoztunk, Ahhoz, hogy előkelőbb helyezést érjünk kell jövőben, ezen a téren mindenképpen javulnunk kell.

- KM-KT -

A teljes cikk a Kelet-Magyarország június 30-i számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!