Sport

2014.09.27. 14:57

Elvéreztek a csengeriek, esélyleső nyírgyulajiak

Az NB II. Keleti csoportban érdekelt két szabolcsi futsalcsapatból a Csenger már péntek este letudta a 3. fordulóra rendelt programját. A szatmáriak Gödöllőn mutatták meg magukat és szenvedtek vereséget.

Az NB II. Keleti csoportban érdekelt két szabolcsi futsalcsapatból a Csenger már péntek este letudta a 3. fordulóra rendelt programját. A szatmáriak Gödöllőn mutatták meg magukat és szenvedtek vereséget. A meccs az első félidőben eldőlt, amikor tetemes hátrányba kerültek Szilágyi Sándor „fiai”.

A Nyírgyulaj a szokásos, hétfői menetrend szerint lép színre, mégpedig Rákospalotán. A vendégek esélyeit növeli, hogy az egy mérkőzsre szóló eltiltását letöltő, Berecz Zsolt játékos-edző ismét bevethető lesz az eddigi két fellépését egyaránt elbukó házigazda otthonában.

KM


Futsal: NB II. Keleti csoport

3. forduló

Covritas Kft.–Csenger 7–3 (6–1)

Gödöllő, 100 néző, v.: Futó.

Csenger: Szabó J. – Bodó R., Pankotai I., Gaál K., Balogh Á. Csere: Csernyi R., Molnár L., Katona P., Balogh P., Szilágyi L., Asztalos G., Garda E., Csatári Z., Bélteki L. Játékos-edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Bodó R., Molnár L., Katona P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!