Sport

2014.09.21. 13:33

Emlékezetessé tennék a hazai bemutatkozást

A futsal NB II. Keleti csoport második fordulójában mindkét szabolcsi együttes hétfőn lép színre – egyaránt hazai pályán.<strong>

A futsal NB II. Keleti csoport második fordulójában mindkét szabolcsi együttes hétfőn lép színre – egyaránt hazai pályán. Az első körben sikerélmény nélkül maradó Nyírgyulaj (18 óra) azt a Romhányt fogadja, amely a nyitányon megsemmisítő, 10–2-es vereséget szenvedett saját otthonában. A Berecz Zsolt játékos-edző irányította házigazda a nyírbátori sportcsarnokban látja vendégül ellenfelét és nyilvánvalóan a három pont megszerzése a cél.

A Csenger egy órával később (19) kezd, méghozzá a Monorral szemben. A szatmáriak telt házat, no meg győzelmet remélnek, szeretnék emlékezetessé tenni a debütálást a jól megszokott környezetben. Mivel Szilágyi Sándor „fiai” számára – bár jól küzdöttek – rosszul sült el a nagykátai túra, ezúttal a javításra törekszenek. Esélyük alighanem lesz rá, a látogatók ugyanis súlyos zakóval indítottak egy hete. A találkozó előtt (16 óra) CsengerFehérgyarmat U14-es futsalmeccset rendeznek – bemutató jelleggel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!