Sport

2014.09.25. 08:23

Ingyen tanít védekezni a mester

Nyíregyháza - Több tucatnyi jelentkezővel, immár harmadik alkalommal került megrendezésre, a Leung Ting Wing Tsun kung-fu Nyíregyházi Főiskolai klubjának nagy sikerű önvédelmi tanfolyama, amit Kulcsár Róbert vezet, segítője szintén Si Hin, Tóth Tamás.

Nyíregyháza - Több tucatnyi jelentkezővel, immár harmadik alkalommal került megrendezésre, a Leung Ting Wing Tsun kung-fu Nyíregyházi Főiskolai klubjának nagy sikerű önvédelmi tanfolyama, amit Kulcsár Róbert vezet, segítője szintén Si Hin, Tóth Tamás. Erről így mesélt a klubvezető: - A jelentkezőket a kor szellemében, interneten toboroztuk, a kung-fu iskola saját honlapján (www.wt-nyiregyhaza.hu) keresztül. Nagy volt az érdeklődés a háromhetes képzésre. A résztvevők az ingyenes tanfolyamon alapvető önvédelmi technikákkal ismerkednek meg, melyek hatékonyak, gyorsan tanulhatóak és nem igényelnek nagy erőt, így előképzettséget sem igényelnek. Az érdeklődők a tanfolyamon részesei az eredeti Leung Ting Wing Tsun kung-fut gyakorlók közösségének, mely családtagként kezeli a hét éves kisiskolást és az idősebb, majd 60 éves növendéket is. Ha valaki kedvet érez ahhoz, hogy kipróbálja ezt az egyedülálló harcművészetet és megismerje ezt a közösséget, szeptemberben megtalálja őket a Benczúr Gyula Általános Iskolában hetente két estén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!