Sport

2014.09.27. 14:02

SZON-ÉLŐ – Kecskemét vs. Nyíregyháza 1-0 (1-0)

Nyíregyháza -  A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus a Kecskemét otthonába, a Széktói Stadionba látogatott.  A mérkőzésről élőben tudósítottunk szombaton 14.30-tól a Szabolcs Online-on.

Nyíregyháza -  A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus a Kecskemét otthonába, a Széktói Stadionba látogatott.  A mérkőzésről élőben tudósítottunk szombaton 14.30-tól a Szabolcs Online-on.


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 9. forduló

Kecskemét vs. Nyíregyháza 

1 - 0 (1 - 0)


[liveticker name="szon-live-kecskemet-vs-nyiregyhaza-2014-09-27-1430"]



JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 9. forduló

KTE-Phoenix Mecano vs. Nyíregyháza Spartacus FC

1 - 0 (1 - 0)

Kecskemét, 1102 néző. V.: Kassai V.   (Tóth II., Ring Gy.).


KTE-Phoenix Mecano: Tujvel – Botka, Lovrić, Karan, Varga, Fótyik – Kitl Vukasović Savić(c) – Bebeto, Balázs. Vezetőedző: Bekő Balázs

Cserék: Németh, Gyagya, Eninful, Patvaros, Pilipović, Gréczi, Novák

Nyíregyháza Spartacus FCBalogh – Nagy, Gengeliczki, Fodor ,Törtei – Rubus ,Spitzmüller – Pákolicz, Kostić, Pekár – Bajzát. Vezetőedző: Csábi József

Cserék: Ovsiyenko, Jánvári, Szokol, Huszák, Sándor, Koller, Molnár


Gólszerző: Bebeto a 35. percben.

Sárga lap: Pákolicz a 15., Fótyik a 22., Rubus a 47., Savic a 49., Novák a 91. percben

Kiállítás:

Csere: Spitzmüller helyett Koller az 59., Botka helyett Gyagya a 75, Rubus helyett Huszák a 76. , Savic helyett Eninful a 79., Pákolicz helyett Molnár a 81.,  Bebeto helyett Novák a 84.percben.


Az Magyar Kupában elszenvedett vereség után a Nyíregyháza Spartacus csapata idegenben, a Kecskemét vendégeként bizonyíthat az OTP Bank Liga 9. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton délután 14.30-tól a Szabolcs Online-on. Ön mit tippel a meccs végeredményére? tovább »

A szünet után érthetetlenül beleült a meccsbe a Szpari. tovább »

Az élvonalbeli Nyíregyháza meglepetésre 3-2-es vereséget szenvedett a harmadosztályban szereplő megyei rivális Kisvárda otthonában a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának szerdai játéknapján. tovább »

Kétgólos hátrányból verte ki a Magyar Kupában az NB III-as hazai csapat az élvonalbeli Spartacust. tovább »


[poll id="787"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!