Sport

2014.10.29. 15:11

A középszertől borsódzik a hátuk

Nyírmada - Hullámvasúthoz hasonlatos a Nyírmada őszi szereplése, most éppen zsinórban négy győzelemnél tart a csapat.

Nyírmada - Hullámvasúthoz hasonlatos a Nyírmada őszi szereplése, most éppen zsinórban négy győzelemnél tart a csapat.Olybá fest, a nyírmadaiaknak a hátuk is borsódzik a langyos középszertől. Vagy jól, máskor felettébb karcsú produkcióval rukkolnak elő. A megyei első osztályú futballcsapat három győzelemmel indította a szezont, majd a változatosság kedvéért a következő négy meccset csúnyán elszúrta – ez időtájt mindössze két pontot kapart össze.

Naná, hogy az újabb négy összecsapást felölelő blokkban szépen sorban elkalapálta ellenfeleit a Szőke-legénység, amely legutóbb igazán nagyot domborított: hazai veretlenségétől foszotta meg a Tiszavasvárit.

– Túlzás nélkül állíthatom, minden mérkőzésen volt esélyünk a győzelemre, sajnos, a helyzetekihasználással adódtak olykor súlyos problémák – summázott Szőke István, a harmadik helyen táborozó Nyírmada edzője. – Remélem, a rossz periódusból egyszer és mindenkorra tanult a csapat. Ha nem is nyerjük meg valamennyi hátralévő meccsét, azt szeretnénk elkerülni, hogy legalább magunkat ne verjük meg. Az elrontott mérkőzések kapcsán lehetne magyarázkodni, kifogásokat keresni, de felesleges lenne. Mondjuk, ha belegondolok, milyen lehetőségek úsztak el, akár bosszús is lehetnék. A Nagyhalász és a Szakoly ellen hazai pályán elhullajtott öt pont miatt mérgelődhetnék, viszont gyorsan hozzá kell tenni, néhány alkalommal számunkra kedvezően alakult az eredmény, így már csak ezért sem érdemes ezen rágódni. Most húzósabb szakasz jön, mégis bizakodó vagyok: a rangadó jellegű találkozók nekünk mindig is jobban is feküdtek.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!