Sport

2014.10.04. 15:28

Gyulaj, Csenger: otthon, édes otthon

A futsal NB II. keleti csoportban szereplő mindkét szabolcsi együttes hazai környezetben lép pályára a soros, negyedik fordulóban– hétfőn este.

A futsal NB II. keleti csoportban szereplő mindkét szabolcsi együttes hazai környezetben lép pályára a soros, negyedik fordulóban– hétfőn este. Az ötödik helyen tanyázó Nyírgyulaj rangadónak titulálható találkozón fogadja (kezdés. 18 óra) – Nyírbátorban – a harmadik pozícióban állomásozó Kastélydombi SE-t. A Monoron székelő látogatók csupán jobb gólkülönbséggel előzik a Berecz Zsolt játékos-edző által minden értelemben vezénylet gyulajiakat. A szakvezető a legutóbbi körben öt gólt szerzett, formáját tekintve joggal lehetnek optimisták társai.

A tabellán jelenleg tizenegyedik Csenger az egyetlen ponttal többet jegyző Pestszentlőrinc ellen próbál nagyot alakítani 19 óra). A szatmáriak alighanem ismét táblás ház előtt játszhatnak, vagyis számíthatnak a közönség hathatós támogatására. Nos, Szilágyi Sándor „fiai” eddigi egyetlen otthon letudott összecsapásukon éltek is a szurkolótábor nyújtotta segítséggel (ami győzelemben nyilvánult meg...), és nem, kizárt a hasonlóan sikeres folytatás.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!