Sport

2015.01.22. 09:33

Testvériesen osztozhatnak a gólokon

Ibrány - Ibrányi mozgolódás: a brazil Islony próbajátékon tartózkodik Kaposváron.

Ibrány - Ibrányi mozgolódás: a brazil Islony próbajátékon tartózkodik Kaposváron. Az ibrányiaknak egyelőre nyolc... Ami persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy arrafelé fittyet hánynak a folytatásra. Éppen ellenkezőleg. A megyei első osztályú futballcsapat háza táján elszántabbak, mint valaha. A pillantnyilag birtokolt nyolcadik pozícióval csak jobbat tudnak elképzelni a folytatásban.

Gerliczi Máté legénysége természetesen már munkába állt, gyűri az ipart – miközben játékosfronton is történt egy, s más. A brazil középpályás, Da Silva Islony például Kaposvárra utazott: jelenleg az NB II-es klub teszteli, amely a hírek szerint súlyos anyagi gondokkal küzd... Ugyanakkor eldőlt, hogy a bal oldali védő, Lakatos Bence másfél év elteltével visszatér korábbi egyesületéhez – Tiszavasváriba.

Annak érdekében, hogy még inkább összekovácsolódjon a társaság, segítséget jelenthet Kovács Imre visszatérése. Az előbb a Putnokot, majd a szintén NB III-as Kisvárdát erősítő hátvéd minden bizonnyal ibrányi színekben szerepel tavasszal. Jó esély mutatkozik arra is, hogy a már jelenleg is a Gerliczki-gárda kötelékéhez tartozó Somogyi Tibor testvére, Somogyi Márk is csatlakozik a kerethez. A tizenkilenc esztendős, legutóbb az "osztálytárs" Tiszavasvárit szolgáló csatár mellett további támadó igazolását tervezi a szakvezetés. Ha nyélbe ütik az üzletet, akár testvériesen osztozhatnak a gólokon.

Az ibrányiak a hét végén már edzőmeccsen is megmutatják magukat, az előzetes program szerint szombaton az ugyancsak bajnoki rivális, Dombráddal találkoznak.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!