Sport

2015.03.16. 10:02

Hiba nélkül – így tovább Piremon!

A nyíregyháziak mindhárom ellenfelüket meggyőző játékkal verték a felsőházi rájátszás nyitányán.

A nyíregyháziak mindhárom ellenfelüket meggyőző játékkal verték a felsőházi rájátszás nyitányán.A Piremon SE ülőröplabdázói megkezdték szereplésüket a felsőházi rájátszásban. Az aranycsatában az alapszakasz első négy helyén záró csapata körmérkőzéses formában, három tornán dönti el a végső sorrendet.

Az első forduló találkozóinak a szerbiai Kikinda volt a házigazdája. A távolság miatt a nyíregyházi gárda pénteken délben elutazott a helyszínre, hogy szombaton pihentebben tudja lejátszani mindhárom találkozóját. Ez jó döntésnek bizonyult, mert a szombathelyi Sprint SE-t, és a váci Mozdulj SE-t is meggyőző játékkal múlták felül.

A nap utolsó mérkőzésén, a nyitótorna előtt a bajnokságot vezető hazaiakkal küzdöttek a nyírségiek. A szerb együttes jól láthatóan megpróbálta feledtetni az egy hónappal ezelőtti Magyar Kupa döntőben elszenvedett sima vereségét, és ezúttal komolyabb hozzáállással kezdték a mérkőzést. A Piremon ennek ellenére irányította a meccset, és begyűjtötte újabb, immár harmadik 3:0-ás győzelmét.

Mivel mindhárom összecsapást a lehető legnagyobb különbséggel nyerték meg, így megteremtették maguknak az esélyt a bajnokság megnyerésére a szabolcsiak, akik az alapszakaszban a harmadik pozíciót szerezték meg, és csak hibátlan menetelés esetén érhetnek a csúcsra. Legközelebb, április 25-én, Nyíregyházán rendezik a play-off második körét.

KM

Piremon SE–Sprint SE 3:0 (20,12, 12)

Piremon SE–Mozdulj SE 3:0 (17, 12, 17)

OKI Feniks Kikinda–Piremon SE 0:3 (-12, -20, -17)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!