Sport

2015.03.01. 12:46

Kollégisták asztalitenisz versenye Nyírszőlősön

Nyírszőlős - A napokban kilencedik alkalommal rendezték meg a Szőlőskerti Diákotthonban a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét.

Nyírszőlős - A napokban kilencedik alkalommal rendezték meg a Szőlőskerti Diákotthonban a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét.

A viadalon a különböző kategóriákban Záhonytól Csengerig, Tiszavasváritól Mátészalkáig 14 megyei intézmény 120 versenyzője mérte össze ügyességét. A Szőlőskerti Diákotthon tornacsarnokában több korcsoportban versenyeztek a leányok és a fiúk, s külön kategóriában mérkőztek meg a nevelőtanárok.

Verebélyiné Tóth Mariann irányításával a házigazdák remek feltételeket biztosítottak a hangulatos versengéshez. Az előző két évhez hasonlóan idén is a záhonyi Dr. Béres József Kollégium versenyzői voltak a legeredményesebbek. Csépke Klaudia (Anarcs), Kovács Andrea (Pap), Csépke Zoltán (Anarcs) és Kantár Kevin (Anarcs) révén négy aranyérmet, Horváth Flórián (Rétközberencs) és Juhos Árpád (Géberjén) jóvoltából két ezüstöt, míg Balogh Beatrix (Nyírmada) és Drágár Henrietta (Ófehértó) eredményes játékának köszönhetően két bronzot is a magukénak tudhattak.

Így az összesített versenyt fölényesen nyerték 18 pontjukkal, az egyaránt 6 pontos Bánki és a Tiszavasvári Kollégium előtt. A záhonyi versenyzőket Balogh Gyula tanár úr készítette fel az idei bajnokságra.

- Marosán Erik -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!