Sport

2015.03.31. 13:27

Közös felelősség és szerepvállalás

Nyíregyháza - A nemzetközi porondon is érdekelt megyebeli sportolókkal kötött újabb támogatói szerződést a Szabolcs Takarékszövetkezet.

Nyíregyháza - A nemzetközi porondon is érdekelt megyebeli sportolókkal kötött újabb támogatói szerződést a Szabolcs Takarékszövetkezet.Az idén 45 éves Szabolcs Takarékszövetkezet mérlegfőösszegének és betéteseinek száma ezekben a nehéz időkben továbbra is pozitív változást mutat, így aztán semmi akadálya nem volt annak, hogy a nyíregyházi központú pénzintézet a 2015-ös évre is támogatói szerződést írjon alá az általa négy évvel ezelőtt kiválasztott, de még mindig a reményteljes sportolók közé tartozó Bakosi Péterrel (atlétika, Nyíregyházi Sportcentrum), Margitai Sándorral (fogathajtás, Újfehértói LBSE) és Závaczki Bálinttal (golf).

– Mindig is kötelességünknek éreztük, hogy a helyi értékeket támogassuk, ennek a fajta szerepvállalásnak az egyik legfontosabb állomása ez a szerződéskötés. Mi elégedettek vagyunk a három sportoló teljesítményével és lehetőségeink szerint szeretnénk hozzásegíteni őket a további sikerekhez – mondta a pénzintézettel kapcsolatos prezentációja ismertetése végén Bede József, a Szabolcs Takarékszövetkezet elnök-igazgatója.

Nem felesleges pénzkidobásról van szó, erre utal az is, hogy a három érintett hosszasan sorolta a tavalyi eredményeit és mindazt, ami 2015-ben vár rájuk. Bakosi Péter – túl a fedett pályás felnőtt kontinensbajnokságon – a tallinni U23-as Európa-bajnokságot tekinti az idei fő viadalának, Margitai Sándor a fábiánsebestyéni kettes fogathajtó világbajnokságot veszi célba, míg az immár U14-esek között versenyző Závaczki Bálint a korosztályos világ- és Európa-bajnokságon valamint tíz ország nyílt bajnokságán bizonyíthat. Szerződő társaival együtt azt is, hogy majdan 2016-ban is rászolgálnak majd a bizalomra.

KM-BT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!