Sport

2015.04.22. 10:53

Folytassa, Piremon – immár itthon

Nyíregyháza - A magyar bajnoki döntő második fordulójának szombaton, Nyíregyháza ad otthont.

Nyíregyháza - A magyar bajnoki döntő második fordulójának szombaton, Nyíregyháza ad otthont.

A hét végén, nevezetesen szombaton Nyíregyházán rendezik az ülőröplabda-bajnokság felsőházi rájátszásának második fordulóját. A Bem iskola termében négy együttes szerepel, köztük a házigazda Piremon SE. A hazaiak lelkiismeretesen készültek az újabb feladatra, annál is inkább, mert a szerbiai nyitókörben hibátlanul teljesítettek. Akkor mindhárom mérkőzésüket megnyerték, ugyanakkor dolgukat nehezíti, hogy ezúttal a sérüléssel bajlódó Vitéz Gábor a csapatkapitány nagy valószínűséggel nem lesz bevethető, a többiek viszont tettre készek.

Szolgálati információ, hogy az esemény megtekintése díjtalan. Az aranyra hajtó nyíregyházi legénységnek pedig nagy szüksége van a szurkolók támogatására.

Ülőröplabda

Magyar bajnoki döntő, 2. fordoló, szombat, Bem József Általános Iskola, Nyíregyháza (kezdés: 9):

Piremon SE Nyíregyháza–OKI Feniks Kikinda, Mozdulj SE Vác–Sprint SC Szombathely, OKI Feniks–Sprint SC, OKI Feniks–Mozdulj SE, Piremon SE–Sprint SC, Piremon SE–Mozdulj SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!