Sport

2015.04.01. 14:56

Meccsekkel megspékelt edzőtábor

Nyíregyháza - Az U18-as magyar fiúválogatottnak Ausztria lesz az első ellenfele a nyíregyházi felkészülési tornán.

Nyíregyháza - Az U18-as magyar fiúválogatottnak Ausztria lesz az első ellenfele a nyíregyházi felkészülési tornán.Nyíregyházi edzőtáborban töltik a tavaszi szünetüket az U18-as válogatottban érintett fiú kosárlabdázók. A Ferenczi Tamás szövetségi- és Horváth Imre másodedző által irányított korosztály több tagja már visszatérő vendég a Szent Imre Gimnázium tavaly átadott tornacsarnokában, hiszen U16-os játékosként készültek és meccset is játszottak ott. Most is lesznek hivatalos fellépéseik, hiszen csütörtökön kezdetét veszi a Bige Holding-kupa felkészülési torna, amelyen szombatig – sorrendben – Ausztria, Szlovákia és Románia válogatottja lesz a mieink ellenfele.

– Vasárnap óta vagyunk együtt, sajnos nem teljes a keret, mert betegség és sérülés miatt öten is hiányoznak – mondta Ferenczi Tamás. – Ha már így alakult, legalább másoknak is jut lehetőség a felkészülési tornán, amelyen nem az eredményesség az elsődleges, sokkal inkább az, hogy a tréningek során gyakorolt elemeket viszontlássuk. Egyúttal kiderülhet majd az is, hogy ami a korosztályos vagy NB I B csoportos bajnokikon elég, az a nemzetközi mezőnyben már nem biztos.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2015. április 2-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!