Sport

2015.06.25. 11:38

Gólvágókkal erősített a Nyírbátor

Nyírbátor - Egyelőre három új arc az NB III-as csapatnál: Török István, Soós Tibor és Terdik Zsolt érkezett.

Nyírbátor - Egyelőre három új arc az NB III-as csapatnál: Török István, Soós Tibor és Terdik Zsolt érkezett.

Miután a megszokotthoz képest hetekkel korábban rajtol az NB III-as futballbajnokság (is), a Nyírbátori FC is előrehozta a felkészülés kezdetét, és 17 nappal az előző bajnokságban játszott utolsó mérkőzést követően újra találkoztak egymással a játékosok.

A szakmai stábban nincs változás, ha csak nem annyi, hogy a Kovács János munkáját segítő Tuska János megszerezte az UEFA B-diplomát. A játékoskeretben már volt és még lesz is mozgolódás, egyelőre három helyen cserélődött ki a keret: a biztosan távozó Oláh Dávid, Farkas Márton és Erdei Zoltán helyére érkezett Török István, Soós Tibor és Terdik Zsolt.

Fabu Márton Nyíregyházán kezdte meg a felkészülést és Benkő Balázs is bekapcsolódik majd a Szpari edzésmunkájába, de ha esetleg úgy alakulna a sorsuk, őket szívesen látjuk újra a sorainkban – mondta Baracsi Balázs, a nyírbátori klub elnöke. – Várjuk a csoportbeosztást, a végleges létszámot, kíváncsiak vagyunk, hogy összejön-e a csoportonként tervezett húsz csapat. A versenykiírásból az derül ki, hogy nincs a fiatalokra vonatkozó kötelező jellegű korlátozás, de mi nem szeretnénk erről az útról letérni, továbbra is építünk a titánokra.

További részletek a Kelet-Magyarország 2015. június 26-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!