Sport

2015.07.30. 08:44

Ez nem kívánságműsor – vagy mégis?

Ibrány - Az ibrányiak is módosítottak még a játékoskeret összetételén, miközben Kiss Tamás pályaedzőnek lépett elő.

Ibrány - Az ibrányiak is módosítottak még a játékoskeret összetételén, miközben Kiss Tamás pályaedzőnek lépett elő.

Ez már a finomhangolás. A zenekar azt is tudja, mit akar játszani. Az ibrányiak az őszi turné során minél sikeresebben akarnak muzsikálni, ehhez igazították együttesük összetételét. A megyei első osztályú futballcsapat négy új szerzeménnyel készül az előadássorozatra – három érkezőt korábban megénekeltünk, időközben Kántor Tamás belépésével gyarapodott a létszám. Az újfehértói titán karmesterként, vagyis irányító középpályásként tehet arról, hogy egyet fújjon mindenki – a pályán.

Ugyanakkor a tavasszal koncertező társulatból öten kiváltak. Az szintén megpendítettük már, hogy kik búcsúznak, hozzájuk csatlakozott a minap Deme Attila. Hogy hol folytatja a belső védő, nos ez még nem kristályosodott ki, az viszont biztos, a bajnoki nyitány mindjárt ütős lesz az előző idény végén az ötödik helyen letáborozott gárda számára. A Gerliczki-legénység a legutóbbi évad bronzérmesét, a Baktalórántházát fogadja, mindazonáltal van, aki éppen ezt kívánta...

– Ez most nem az ígérgetések ideje – szögezte le Gerliczki Máté, az Ibrány edzője. – Tavaly kikiáltottak minket bajnokesélyesnek, amiről nálunk senki nem beszélt, és egyébként sem volt reális. Mint később bebizonyosodott, akadtak nálunk rutinosabb csapatok, amelyek előttünk végeztek a tabellán. Természetesen az ember szeretne minél előkelőbb helyet kivívni, de a futball már csak olyan, hogy semmire nincs garancia. Ezúttal az volt az álmom, hogy jó ellenféllel szemben kezdjünk, hát megkaptuk a Baktát... Ők minden tekintetben megfelel ennek a kitételnek. Annyit még hozzátennék, a stáb létszáma bővült, kérésemre Kiss Tamás pályaedzőként segít, emellett, persze tovább futballozik. Azt kell mondjam, tökéletes választásnak bizonyult, nagyszerű munkát végez.

Névsor

Az ibrányi játékoskeretben türtént nyári változások

Távozott: Kovács Imre, Kiss Péter (mindkettő Tiszakanyár), Vattai Pál (Gávavencsellő), Pap Mihály (Kemecse), Deme Attila (?).

Érkezett: Balogh Gyula (Nagyecsed), Dajka László (Jászberény), Kántor Tamás (Újfehértó), Lukács Bence (Kemecse).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!