Sport

2015.07.16. 09:02

Gondnok, aki nincs

Tisztaberek - A 2014 nyarán bajnoki címet ünnepelt tisztabereki futballcsapatból lassan, de biztosan szemezgetnek a riválisok.

Tisztaberek - A 2014 nyarán bajnoki címet ünnepelt tisztabereki futballcsapatból lassan, de biztosan szemezgetnek a riválisok. Időközben jó néhány játékost elvittek a megyei másodosztály Kelet-Magyarország-csoportban érdekelt egyesülettől. Minő meglepetés, ezúttal sincs másként. Noha az előző szezonban „csak” negyedik lett a kis település legénysége – kapósak a labdarúgók. A támadó középpályásként bevethető Jóni Richárdra a Vámosoroszi csapott le, míg az irányító Balogh Árpád feljebb lép, a megye egyes Szatmár Unió FC színeiben folytatja. Ugyanakkor nem állítható, hogy a berekiek elkapkodnák pótlásukat, helyesebben óvatos duhajok. Megnézik, kit igazolnak. Egyelőre egyedül a legutóbb a Túrricsét erősítő Szabó László visszatérése szerepel napirenden. – Minden évben elveszítünk egy csapatkapitányt: tavaly Bodó Richárd, most pedig Balogh Árpád távozott – rögzítette a tényt Oroszi István, a Tiszaberek edzője. – Úgy látszik, ez a sorsunk. Azon meditálok, hogy a következő szezonban a gondnok lesz a „főnök” a pályán, őt a legkönnyebb pótolni. Mert nincs is...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!