Sport

2015.08.25. 08:02

A Spartacus ellen minden csapat bizonyítani szeretne

Nyíregyháza - Csorba Szabolcs is a nyíregyháziakkal edz, a hét közepén döntenek sorsáról.

Nyíregyháza - Csorba Szabolcs is a nyíregyháziakkal edz, a hét közepén döntenek sorsáról.

Négyből négy! Ilyen kezdést vártak a csapattól a Szpari szurkolói. Mátyus János legénysége szombaton a gól nélküli első félidőt követően kétszer is mattolta a jól játszó vendég jászberényieket és mivel a Cigánd szabadnapos volt, az NB III. Keleti-csoportjának élére ugrott.

– Már unalmasnak tűnhet, de mégis el kell mondanom, hogy amíg korán nem szerzünk gólt, mindig ilyen nehéz meccsek várnak ránk – kezdte visszapillantását a szombati bajnokira Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Mindenki ellenünk szeretne bizonyítani, a Szpari ellen kettőzött erővel fognak focizni az ellenfeleink. Ráadásul nem játszottunk jól, főként az első félidőben. Szünetben aztán rendeztük a sorokat és hoztuk a kötelezőt. A játék még nem az igazi, de azért minden szurkolónk jó érzéssel nézhet a tabellára.

Elképzelhető, hogy újabb játékos folytatja majd Nyíregyházán. Ismét, hiszen Csorba Szabolcs nyíregyházi nevelés, játszott is már a Spartacusban, majd Paksra igazolt, megfordult külföldön, Balmazújvárosban, majd Cigándon kötött ki. A vezetők szóban már megállapodtak a támadóval, aki a csapattal készül. A szakmai stáb hét közepére ígérte a döntést, hogy kell-e Csorba.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!