Sport

2015.08.09. 16:47

Pásztor: ebben ennyi volt

Balkány - Pásztor Richárd nem a szerencse kegyeltje. A Cellspan-Balkány ifjú tehetsége a szabadkai kadett Európa-bajnokságon képviselte a nemzeti színeket – a sorsolás viszont nagyon kibabrált vele.

Balkány - Pásztor Richárd nem a szerencse kegyeltje. A Cellspan-Balkány ifjú tehetsége a szabadkai kadett Európa-bajnokságon képviselte a nemzeti színeket – a sorsolás viszont nagyon kibabrált vele. A két korcsoportban és két fogásnemben is országos bajnoki címet szerzett reménység a Szabadkán rendezett kontinensviadalon a 42. kilogrammos súlycsoportban lépett szőnyegre. A kötöttfogású mezőnyben mindjárt a nyitómérkőzésén a szovjet utódállamból érkezett ellenféllel került szembe, ami a sportág erőviszonyait tekintve előrevetítette – nem lesz egyszerű dolga. Nos, Farkas László tanítványa becsülettel helytállt, grúz riválisát azonban jobbnak bizonyult: a szabolcsi fiú 10–6-os pontozásos vereséget szenvedett.

Mivel legyőzője egészen a döntőig menetelt, Pásztor Richárd a vigaszágon folytathatta szereplését. Itt újabb kőkemény feladat következett, örmény ellenféllel viaskadott, aki 4–0-ás pontozásos sikert aratott, így a balkányi titán számára véget ért a verseny.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!