Sport

2015.08.26. 08:41

Rajtuk nem múlt – jönnek az arabok!

Nyírbátor - Az Al-Nasr Dubai SC is pályára lép Nyírbátorban – a szombati felkészülési tornán.

Nyírbátor - Az Al-Nasr Dubai SC is pályára lép Nyírbátorban – a szombati felkészülési tornán.

Az ózdi tornával bemelegített, a hét végén pedig hasonló felkészülési eseménynek lesz házigazdája a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata. A szezonra újoncként, Váczi Sándor irányításával hangoló szabolcsiak augusztus 29-én, szombaton (kezdés: 10 óra) három együttest látnak vendégül. A bajnoki rivális Békés és Ózd mellett az Egyesült Arab Emirátus élvonalbeli küzdelemsorozatában szereplő Al-Nasr Dubai SC is bemutatkozik, amely ideiglenesen Debrecenben „állomásozik” – az edzőtábor bázisául szolgáló hajdúsági városból ruccan át és játszik két mérkőzést.

– Lekopogom, minden van rendben van a csapat körül – adott helyzetjelentést a hazai fellépéssorozat előtt Szőke Ferenc, a bátori klub elnöke. – Nincs sérültünk, és egyelőre nem tartom valószínűnek, hogy új játékos érkezik, de soha ne mondd, hogy soha... Vannak még elképeléseink ezen a téren, meglátjuk, hogy alakul számunkra bajnokság, ettől nagyon sok függ. Most a legfontosabb, hogy megfelelő módon felkészüljünk a szezonra, erre szolgál a hét végi torna is. Az Al-Nasr jelentkezett, hogy szeretne részt venni, mert minél több meccset akar játszani magyar ellenfelekkel, mi pedig úgy gondoltuk, hát, rajtunk ne múljon.

Névsor

A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának nyári változásai

Távozott: Pisák Tibor (Kisvárda), Csébi Zoltán (Nádudvar), Dobos Balázs, Fülöp Gábor (mindkettő kettős játékengedéllyel Tiszavasvári)

Érkezett: Bíró Ádám (Ferencváros), Kőrizs István (Nyíregyházi KC), Albecz Bence (Mezőkövesd), Csonka Péter (Hajdúnánás), Kiss Imre (Debreceni EAC)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!