Sport

2015.09.23. 17:35

Koszta: éppen úgy, mint Costa

Kisvárda - A fiatal támadó két gólja tette igazán magabiztossá a Kisvárda ceglédi továbbjutását.

Kisvárda - A fiatal támadó két gólja tette igazán magabiztossá a Kisvárda ceglédi továbbjutását.Ugyan tavaly már „elszámolt” a Cegléddel a Kisvárda Master Good azért, mert a 2013-2014-es bajnokságban éppen a Pest megyeiek mögé szorulva búcsúzott az NB II-től, de az ilyen fajta visszavágásokból sosem elég. Egy éve hazai körülmények között 2–0-ra verte az akkor harmadosztályú Várda a másodosztályban maradt Ceglédet, most ugyan osztályt cseréltek a felek, de a jelek szerint az erőviszonyok maradtak, hiszen az első félóra végére már éppen annyi volt az eredmény.

Rajczi Péter passzát Koszta Márk váltotta gólra, majd a volt válogatott támadó maga is betalált – igaz, a szövetség hivatalos adatbankja Farkas Viktor öngóljaként könyvelte el a találatot, de ne vegyük el Rajczitól, főként, mert úgy tűnt, a ceglédi védő már a gólvonalon túl ért a labdához, miközben menteni igyekezett. A két szép akciógólt egy szabadrúgás utáni fejes követte, Koszta második gólját szerezte – ha így folytatja, össze fogjuk keverni a „névrokon” világsztárokkal, Diego és Douglas Costával...

Ceglédi VSE–Kisvárda Master Good 1–3 (0–3)

Cegléd, 300 néző, v.: Kovács Z.

Cegléd: Verebélyi – Buczkó (Sánta A., 65.), Farkas V. (Csordás S., a szünetben), Szabó M., Farkas A., Peres, Csordás Sz., Makrai L., Szkunc, Markó, Rozman (Laczkó M., a szünetben). Edző: Varga Attila.

Kisvárda: Tarczy – Fazakas, Izing, Hegedűs T., Molnár R., Müller Zs., Minczér, Koszta, Vári B., Kulcsár K. (Erős G., 72.), Rajczi (Eszlátyi, 34.). Edző: Soós Imre.

Gól: Csordás S. (76.), illetve Koszta (24. és 41.), Rajczi (28.).

Soós Imre: – Az első félidőben megnyugtató előnyt szerzett a csapat, miközben magabiztosan játszott. Szünet után őriztük az előnyt, és teljesen megérdemelten jutottunk tovább.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2015. szeptember 24-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!