Sport

2015.10.31. 15:56

Nyírbátori FC - A csodával ért fel a szünet utáni produkció

Nyírbátor - A Nyírbátor ellen szerezte meg első győzelmét a labdarúgó NB III Keleti csoportjának eddigi sereghajtója, a REAC.

Nyírbátor - A Nyírbátor ellen szerezte meg első győzelmét a labdarúgó NB III Keleti csoportjának eddigi sereghajtója, a REAC.

A tabellán elfoglalt helyezéseknek megfelelő színvonal és iram jellemezte a szombati nyírbátori NB III-as bajnoki első félidejét. Megjegyzendő, ismerve a szabolcsi mezőnyt, ez még a megyei bajnokságban is kifogás tárgyát képező produkció lett volna. Elképzelés és társasjátékra jellemző momentumok nélküli, csapkodó játék folyt a pályán, enyhe REAC-fölénnyel.

A második félidő a hazaiak részéről maga volt a csoda… Hiszen a szünet előtti produkciót csak csodával határos módon lehetett alulmúlni. A vendégek viszont a kaput eltalálva, javuló teljesítménnyel megszerezték szezonbeli első győzelmüket – sajnos teljes megérdemelten.

NB III: Keleti csoport

Nyírbátori FC–REAC 0–2 (0–0)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Bálint A.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Benkő B., Gál R. (Bagi Á., 55.), Boros D., Lipcsei M., Terdik, Ambrusz, Pálvölgyi, Szilágyi K., Pálfi I. (Ráti, 52.), Baglyos (Soós T., 61.). Megbízott játékos-edző: Ambrusz Árpád.

REAC: Ordasi – Balázs B., Szlezák, Kollár Zs., Kasza D., Lászka, Németh Sz., Illés T. (Pfister, 86.), Kiss T., Csiszár R., Lucz. Edző: Dinka Balázs.

Jó: Gál R., Lipcsei M., illetve Csiszár R., Németh Sz., Lucz, Lászka, Kollár Zs. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Elnézést kérek minden futballszerető nyírbátori nézőtől…

Dinka Balázs: – Megérdemelt győzelmet arattunk, igazi férfimunka volt. Folyamatos játék nem alakulhatott ki a pálya talaja miatt, de a helyzetek alapján győzelmünk reális. Reméljük, hogy legközelebb ott folytatjuk, ahol most abbahagytuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!