Sport

2015.10.24. 19:49

Rezes duplájával nyert a Szpari!

Nyíregyháza - Azért volt benne egy kis buktató... Szombaton késő délután a sereghajtó REAC otthonában lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza - Azért volt benne egy kis buktató... Szombaton késő délután a sereghajtó REAC otthonában lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus. A nyíregyháziak szerdán túlórázva, tizenegyespárbajban ütötték ki az élvonalbeli Vasast a kupából. A meccs sokat kivette a hazaiakból, szombaton a legfontosabb kérdés az volt: feltöltötték-e magukat százszázalékra a nyírségiek. Erre is gondolva a kezdőben kapott helyet Farkas Márk és Csorba Szabolcs. Az pedig nem volt meglepő, hogy sokan elkísérték a Szparit, a vendégszurkolók többen voltak mint a hazaiak. A Spartacus listavezetőhöz méltóan kezdeményezőbb volt, helyzete is akadt, ám kimaradt, miként fél óra elteltével a rákospalotaiaké. Akik rá is fáztak, mert nem sokkal később Luis Colonel Ramos átadását Rezes László tíz méterről értékesítette.

A második félidőre váltott Mátyus mester és pályára küldte a sérüléséből felépült Savo Rakovicsot, illetve Kapacina Kevint. Jó negyedóra elteltével Rezes célozta meg a hosszú sarkot, ám Ordasi bravúrral védett. Pár perccel később már tehetetlen volt a hazai cerberus. Csorbát vágták fel a hazai tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Rezes értékesítette. Ezt követően is volt még lehetősége a vendégeknek, ám Vámos Márk lövésénél a kapufa kisegítette a hazaiakat.

A szerdai bravúr után a Szpari hozta a kötelezőt, így igazán eredményes hetet zárt. A tizenharmadik forduló sem hozott változást, továbbra is százszázalékos a nyíregyházi alakulat.

REAC - Nyíregyháza Spartacus 0-2 (0-1)

Buda II.-stadion, 100 néző, v.: Jakab ( Fehér, Schweighardt)

REAC: Ordasi - Balázs, Szlezák, Kollár, Kasza, Lászka, Németh (Pálmai 69.p), Illés (Pfister 75.p), Kiss, Csiszár, Lucz. Vezetőedző: Dinka Balázs

Spartacus: Ovszijenko - Szokol, Jagodics, Törtei (Rakovic a szünetben,), Farkas - Rubus, Zofcák, Ramos - Csorba, Pölöskey (Kapacina, a szünetben), Rezes (Vámos 67.p). Vezetőedző: Mátyus János.

Gól: Rezes (36., 63., a másodikat 11-esből).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!