Sport

2015.11.07. 12:44

Nézze élőben a Nagyecsed-Ibrány bajnokit a SZON-on!

Ibrány, Nagyecsed - Micsodaaa? Élő közvetítés egy megye I-es meccsről? Bizonyám. Az MLSZ megyei igazgatósága idén ősszel minden hétvégén egy találkozót élőben közvetít a helyszínről képpel és hanggal. Ezúttal a Nagyecsed-Ibrány mérkőzésre esett a választás. Kövesse a Szabolcs Online-on élőben a meccset!

Ibrány, Nagyecsed - Micsodaaa? Élő közvetítés egy megye I-es meccsről? Bizonyám. Az MLSZ megyei igazgatósága idén ősszel minden hétvégén egy találkozót élőben közvetít a helyszínről képpel és hanggal. Ezúttal a Nagyecsed-Ibrány mérkőzésre esett a választás. Kövesse a Szabolcs Online-on élőben a meccset!

Szombaton 13.00 órától a Homa Sport megyei I. osztály 13. fordulójának csúcsrangadóját, a második helyezett, rutinos futballistákból álló Nagyecsed RSE, és a listavezető, rendkívül gólveszélyes támadófutballt játszó - 12 bajnokin 56 gólt szerző - Ibrány SE mérkőzést közvetítjük élő egyenes adásban Nagyecsedről. Nézd velünk a nem mindennapi rangadót!

Őszi csúcsrangadó

Az élre beágyazódott Gerliczki-legénység immár sorrendben hét győzelemmel hetvenkedhet, negyvenre kerekítve az ominózus periódusban termelt góljai számát. Na de, majd most! A megyei első osztály tizenharmadik fordulójában Nagyecseden lesz jelenése a listavezetőnek, ahol ősszel csak a Ferencváros tudott győzni, ami ugyebár más kávéház. Ráadásul a zöldek Magyar Kupa-meccsen vették be a szatmári katlant, ott ez idáig csak a Szatmár Unió úszta meg zakó nélkül a bajnoki fellépést. Sőt, az előző idényben úgy nyert bajnokségot a megye kettőben a vendéglátó, hogy saját katlanjában minenkit megvert.

Egyébiránt a hat fordulón keresztül az ibrányiakat másoló ecsediek frenetikus menetelése éppen a legutóbbi körben szakadt meg, midőn „csupán” döntetlenre voltak képesek Baktalórántházán. Emígyen négy pontra hízott az Opre-brigád hátránya aktuális vendégével szemben, vagyis két verzió lehetséges: vagy minimálisra szűkíti a különbséget, netán alaposan elengedi vetélytársát. Illetve akad egy harmadik változat – döntetlen esetén minden marad a régiben. Nem meglepő, hogy az Igazgatóság éppen ezt a találkozót közvetí élő, online adásban.

Nagyecsed (2.)–Ibrány (1.)

Opre Mihály, nagyecsedi edző: – Az Ibrány ellen is úgy készülünk, mint bármely más mérkőzésre, hazai pályán szeretnénk nyerni. Annál inkább, mert Balogh Gyulának megígértem, ezt a három pontot elvesszük tőlük. Egyébként pedig mindegy mi lesz az eredmény, a vendégek megnyerik a bajnokságot, de minket ez most nem hat meg.

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Az elmúlt másfél évben kizárólag a Ferencváros tudott győzni Nagyecseden. Nagyon keményen fogunk dogozni a a mérkőzés során, hogy ebbe az illusztris társaságba bekerüljünk.


Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ősszel csak a Fradi tudott nyerni Nagyecseden, ahol az ősz rangadóját rendezik. tovább »

Nagyecsed - A hozzáállást nem érheti kritika, a jól szereplő Nagyecsednél bevált a nyáron alkalmazott új módszer. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!