Sport

2016.01.30. 19:51

Négygólos kisvárdai győzelem Törökországban

Kisvárda - A Kisvárda Master Good szombaton a japán, pontosabban a japán menedzserek által képviselt játékosok alkotta FC Wase csapata ellen játszott Törökországban.

Kisvárda - A Kisvárda Master Good szombaton a japán, pontosabban a japán menedzserek által képviselt játékosok alkotta FC Wase csapata ellen játszott Törökországban.

A magyar NB II-es gárda ellentétes félidőket követően, gólnélküli első játékrészt követően 4–0ra nyert, a gólokat Rajczi Péter 2, Erős Gábor és Délczeg Gergely szerezte.

Kisvárda Master Good vs. FC Wase 4-0 FC (0-0)

Kisvárda Master Good:  I. Félidő: Ivancsics, Csilus, Hidi, Papucsek, Molnár, Lázár, Koszta, Minczér, Nagy, Eszlátyi, Kulcsár. II. Félidő: Lékai, Graszl, Fodor, Vári, Izing, Bagi, Lucas, Erős, Délczeg, Rajczi, Cseri.

FC Wase: Alen, Kume, Walid, Poti, Takai, Shimizu, Mino, Toma, Shirai, Hondo, Takano

Gól:Erős, Délczeg, Rajczi

Mesterszemmel

Soós Imre, vezetőedző: Az első félidőben nem játszottunk "élesen", rengeteg koncentráció hiba akadályozta a játékunkat. A helyzeteink itt is megvoltak, lőttünk két kapufát, és az ellenfél kapusa is több esetben bravúrral mentett. A második félidőben minden elemében az ellenfelünk fölé sikerült nőni, szép támadásokat vezettünk, szép gólokat szereztünk, ami számunkra fontos volt, hogy megnyertük a párharcainkat, itt más dimenzióban játszottunk mint ellenfelünk. Egyértelmű cél, hogy akik az első félidőben pályára léptek is hasonló felfogásban küzdjenek a győzelemért.

Forrás: kisvardafc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!