Sport

2017.02.28. 11:53

Záhonyi kollégisták mesterötöse az asztalitenisz versenyen

Záhony - A napokban tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Szőlőskerti Diákotthonban a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét.

Záhony - A napokban tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Szőlőskerti Diákotthonban a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét.

A viadalon a különböző kategóriákban Záhonytól Csengerig, Tiszavasváritól Mátészalkáig 20 megyei intézmény több mint 160 versenyzője mérte össze ügyességét. A Szőlőskerti Diákotthon tornacsarnokában több korcsoportban versenyeztek a leányok és a fiúk, s külön kategóriában mérkőztek meg a nevelőtanárok. Verebélyiné Tóth Mariann kollégiumvezető irányításával a házigazdák idén is remek feltételeket biztosítottak a hangulatos versengéshez. Az előző négy évhez hasonlóan ezúttal is a záhonyi Dr. Béres József Kollégium versenyzői voltak a legeredményesebbek.

Demeter Veronika (Csap, Kárpátalja) és Horváth Flórián (Rétközberencs) révén két arany-, Tóth Gabriella (Kisszelmenc, Kárpátalja) és Szilágyi Dávid (Kisar) jóvoltából két ezüst-, valamint Kulcsár Beáta (Nyíregyháza), Kiss Olívia (Szernye, Kárpátalja) és Baksa Dávid (Csongor, Kárpátalja) eredményes játékának köszönhetően három bronzérmet tudhattak a magukénak. Így az összesített versenyt sorrendben ötödik alkalommal nyerték meg a nyíregyházi Széchenyi István Kollégium és a kisvárdai Református Gimnázium versenyzői előtt. A záhonyi kollégistákat Antal András, Hudák Márk és Orosz László készítette fel az idei bajnokságra.

- Hudák Márk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!