Sport

2017.05.12. 11:15

Ismét lesz megyei kupadöntő

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A tavalyi sikeren felbuzdulva az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága 2017-ben is megrendezi a Magyar Kupa idei kiírásában legtovább jutó csapatai részére a megyei elődöntőket, majd a finálét.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A tavalyi sikeren felbuzdulva az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága 2017-ben is megrendezi a Magyar Kupa idei kiírásában legtovább jutó csapatai részére a megyei elődöntőket, majd a finálét. A legjobb négy között a Magyar Kupa főtáblájára feljutó Rakamaz, Balkányi és egészen az amatőr kupa döntőig menetelő Baktalórántháza mellett az utolsó megyei selejtezőkörben alulmaradt egyesületek közül a legalacsonyabb osztályban szereplő (megye II) Nyírkarász érdekelt. A június 7-én, szerdán 17.30 órától esedékes elődöntőben Rakamaz–Baktalórántháza, illetve Nyírkarász–Balkány meccseket játszanak.

Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, a továbbjutás a büntetőpontról végzett rúgásokkal dől el. A győztesek részére kiírt fináléra pedig a tervek szerint június 14-én a nyíregyházi Városi Stadion centerpályáján kerül sor.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!