Sport

2017.09.20. 12:13

Bokszkesztyű és pofonok helyett füles

Nyíregyháza - Kovács Zoltán Caramel szakkommentátorként debütált és várja a novembert.

Nyíregyháza - Kovács Zoltán Caramel szakkommentátorként debütált és várja a novembert.

Új oldaláról mutatkozott be pénteken Caramel, azaz Kovács Zoltán. Az NYVSC-Big Boxing profi bunyósa is fellépett volna a Felix Promotion Várpalotán rendezett élő televíziós gáláján. Előbb úgy volt, hogy a WBO nagypehelysúlyú Európa-bajnoka címmérkőzésen bunyózott volna a spanyol bajnok ellen. A hispán visszalépett, helyette a rutinos afrikai Francis Miyeyusho várta volna a ringben a tízmenetesre tervezett meccsen Nagy Lajos tanítványát. Aztán ez sem jött össze, az utolsó pillanatban B-verzióként felmerült grúz versenyző pedig szintén nem vállalta a megmérettetést. Így aztán hoppon és meccs nélkül maradt a nyíregyházi bunyós.

Hét kiló, a semmiért

– A terveknek megfelelően készültem a gálára, lefogyasztottam közel hét kilót a semmiért. Az utóbbi időszakban a meccsről szóltak a napjaim, nagyon nem örültem amikor kiderült, hogy nem bunyózhatok. Bosszankodtam, de mást nem tehettem, mint tudomásul vettem emlékezett vissza a peches péntekre Kovács Zoltán.

Aztán kiderült, hogy mégsem marad munka nélkül, de kesztyű nélkül kell majd bizonyítania.

– Mikor megérkeztünk a csarnokba, jött Félix (Rácz Félix promóter, a gála főszervezője, a szerk.) és megkért, hogy a Bacskai Balázs meccse alatt üljek már oda a tévésekhez a kommentár állásba , mert Kótai Misi ott lesz versenyzője meccsén a ring sarkába. Beszélgettünk Lajosékkal (Nagy Lajos, Caramel mestere, a szerk.), amikor a tévés szólt, hogy üljek már oda mellé és vegyem fel a fülest. Beszélgetni kezdtünk ős pedig szólt, hogy nem minden kerül majd ki adásba. Aztán az összes találkozót mi beszéltük végig. Egyszer Félix és egy tévés odaült mellénk, majd rövid idő után azt mondták, hogy jól csinálom és maradjak. Gondolom, ha nagyon bambáskodtam volt, aligha maradok végig. Egyébként nagyon tetszett, számomra különleges volt így nézni a meccseket.

Szóval Caramel sportkommentátorként is megállta a helyét, ám egyelőre a továbbra is szorítóban szeretné bizonyítani tehetségét.

Novemberi feladat

– Úgy néz ki, hogy a novemberi gálán már bokszolok. Azt, hogy címmérkőzésen, vagy sem még nem tudom. A héten még pihenek, aztán Lajossal megbeszéljük a folytatást. Érdekesség, hogy a tavalyi szeptemberi gálán sem tudtam bunyózni, mert beteg voltam. Aztán a novemberin megszereztem a WBO nagypehelysúlyú Európa-bajnoki címét. A november számomra szerencsés hónap, remélem most is így lesz - fűzte még hozzá Caramel.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!