Sport

2017.09.02. 20:48

Szpari: gól nélküli döntetlen

Nyíregyháza - Szombaton a jó passzban lévő Szeged 2011 volt a Nyíregyháza Spartacus vendége.

Nyíregyháza - Szombaton a jó passzban lévő Szeged 2011 volt a Nyíregyháza Spartacus vendége.

Az ismerkedés után Rudolf Gergely szabadrúgása tornáztatta meg Szántai Leventét, a kapus vetődve hárította a lövést. Nem sokkal később Fodor Ferencet kellett ápolni az oldalvonalon kívül is. Csapkodó volt a játék, a hazaiak mezőnyfölény nem hozott magával igazi helyzetet. Aztán közel az első félórához Pekár László lövését védte a vendégek kapusa. Néhány perccel később Rudolf távoli szabadrúgása, majd a tizenhatoson belüli lövése okozott riadalmat. Az utolsó előtti percben Pászka Lóránd piszkálta rá a labdát jó huszonötről, de a kezdőként először lehetőséget kapó Megyeri Gábor biztosan hárított

A szünet után jó ideig alig változott a játék képe, a labdát többet birtokló hazaiak akcióinak nem volt éle. A vendégek gyakorta szabálytalanságokkal folytották el már csirájában a Szpari támadási kisérleteit. A második etap derekához közeledve Supka Attila már második cseréjét is pályára küldte. A korábban a Szpariban is játszó Germán Tamás nagy helyzetben közelről nem talált kaput. Nem sokkal később Pekár szabadrúgása után nagy sansz volt a hazai gólra, ám a jókor érkező Kártik Bálint közelről a jobb oldali kapufát találta el.

Aztán jött a hazai váltás. Az a Dragóner Filip lépett pályára, ak az elsőző szezonban duplázott a vendégek ellen. Az újabb frissítést Csilus Tamás pályára lépése jelentette. A hajrá kezdetén a huszonegyes Molnár János nyerő ember lehetett volna, ám nagy helyzetben nem találta el a labdát. A vendégek húzták az időt, mégpedig sikerrel, mert nem született gól, amivel aligha lehettek elégedetlenek. A nyíregyházi túlságosan görcsösen fociztak ami a játék minőségének rovására ment , így ismét egy pontot szereztek.


Nyíregyháza Spartacus - Szeged 2011 Grosics Akadémia 0-0

Városi Stadion, 2 113 néző, v.: Oláh (Márkus, Punyi)

Spartacus: Megyeri - Hinora, Fodor, Kelemen, Rubus - Kártik (Gajdos, 92.) - Holdampf (Dragóner, 77.), Kesztyűs (Csilus, 82.) - Pekár, Rezes - Rudolf. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Szeged 2011: Szántai - Horváth, Coroian, Pászka (Papp, 86.), Farkas - Zabari, Zádori, Causic, Berke (Balázs, 65.) - Molnár, Nicorec (Germán, a szünetben), Vezetőedző: Supka Attila.

Mesterszemmel

Lucsánszky Tamás: - Sokat tettünk mind a két félidőben a gólszerzésért, és ez a döntetlen más mint az előző kettő volt, amikor kiengedtük kezünkből a győzelmet. Kontroll alatt volt a meccs, sokkal inkább mint a Budaörs elleni találkozón, ott mégis nyertünk. Remélem a görcsösség feloldódik bennünk, megtettünk mindent, de a lehetőségekből nem sikerült gólt szerezni.

Supka Attila: - Sokat tettünk az egy pontért, kemény mérkőzés volt sok párharccal. Mindkét együttes győzelemre játszott, úgy érzem igazságos a döntetlen. Nem kaptunk gólt, ez építi, erősíti tovább a csapategységet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!