Sport

2018.02.27. 16:59

Ismét egy pikolónyit töltöttek maguknak a bajnoki pezsgőből

Nyíregyháza - A bronzmeccsen és a fináléban is hétméterespárbaj döntött.

Nyíregyháza - A bronzmeccsen és a fináléban is hétméterespárbaj döntött.

Volt minden, ami ilyenkor dukál. Izgalom, látványos gólok, dráma és öröm. No, meg végeredmény.

Négy hónapja indult el az Intersport-Nyíregyházi Sportcentrum teremfoci bajnoksága, szombaton pedig a négy csoport győztesei és második helyezettjei döntötték el a végső sorrendet a Bencs iskola Tiszavasvári úti sportcsarnokában.

A nyolc együttes két négyes csoportban kezdte a zárónapot. Az A- jelűben a címvédő Pikoló Söröző zárt az élen, a Het Band Kft. jobb gólkülönbségével előzte meg a harmadik Rozsrét FR alakulatát, a negyedik helyen a Kelet Solar Kft. zárt.

A másik kvartettben a Dzsinga FC szerezte meg az első helyet a Nyír Chem Kft., a Diego-s Fiók és az Offside Old Boys előtt.

Nem bírtak egymással

A bronzmeccsen a rendes játékidő 2-2-es döntetlennel zárult, a hétméteres-párbajban a Nyír Chem diadalmaskodott. Aztán jött a finálé, a kissé tartalékos Dzsinga állta a sarat a Pikoló ellen, az 1-1-et követően itt is jöttek hetesek. Ebben a Pikoló bizonyult jobbnak és megvédte bajnoki címét.

A díjkiosztón Czakó Gyula, az Intersport nyíregyházi áruházának vezetője, Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője és Kvaka Árpád, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatója

adta át az elismeréseket.

Teremfoci

Intersport-Nyíregyházi Sportcentrum Teremfoci bajnokság . A szuperkupa végeredménye: 1. Pikoló Söröző, 2. Dzsinga FC, 3. Nyír Chem, 4. Het Band. Az alapszakasz győztese legjobb kapus gólkirály A-csoport: Het Band Kft. Csobordi Balázs (Het Band) Kantár József (Vörös Ördögök) B-csoport: Pikoló Söröző Varga György (Nyír Chem) Ványi Zsolt (Pikoló Söröző) C-csoport: Diego-s Fiúk Gyöngyi András (Diego-s Fiúk) Farkas László (Kelet Solar) D-csoport: Dzsinga FC Tóth Zoltán (Rozsrét SE) Sass Ernő (Real Margit FC)

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!