Sport

2018.05.04. 14:18

Az amerikai foci csínjáról és binjáról

Nyíregyháza - A Tigrisek játékosai a Móra-iskola diákjaival ismertették meg kedvenc sportágukat.

Nyíregyháza - A Tigrisek játékosai a Móra-iskola diákjaival ismertették meg kedvenc sportágukat.

A Nyíregyháza Tigersnél a felnőtt csapat mellett mindig is kiemelt szerepet kapott az utánpótlás. Ezért egy toborzó program keretében a játékosok a közelmúltban ellátogattak a Móra Ferenc Általános Iskolába, hogy testnevelés órát tartsanak a gyerekeknek.

A játékosok az amerikai futball világával és szépségeivel ismertették meg a fiatalokat, akik megtanulhatták hogyan kell szerelni, de a Tigrisek amerikai játékosai megtanították nekik a sportág minden csínját-bínját. Még a labda eldobásának és elkapásának technikáját is megmutatták.

Emellett volt lehetőségük kipróbálni azt, amit tanultak, hiszen a csapat tagjaival együtt is játszhattak egy alkalmi meccset. A sok gyerek érdeklődve és nagy lelkesedéssel figyelve tanult a Tigrisektől. Többen ki is látogattak a csapat TD Store Eagles elleni összecsapására, amit a Tigers 59-22-re megnyert.

Irány az mg-pálya

Akik kedvet kaptak a sportághoz és ki akarják próbálni, azok ellátogathatnak a Tigers edzéseire. A felnőtteknek minden szerdán és pénteken 18 és 20 óra között van tréning a nyíregyházi mg-pályán. Az utánpótlásnak szerdán és pénteken 16.30-tól, szombaton pedig 10 órától szintén az mg-pályán.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!