Sport

2018.09.16. 19:43

„Úgy tűnik minden félévben bele kell futnunk egy 8-1-es eredménybe”

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A megyei II. osztály Nyírerdő csoport vasárnapi eredményei.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A megyei II. osztály Nyírerdő csoport vasárnapi eredményei.

Kék-Szabolcsveresmart 2-1 (2-0)

Kék, 120 néző, v: Takács A.

Kék: Himmer – Doue G., Poór, Kulcsár, Szurcsik (Kántor T.), Bodó, Rácz (Tóbiás), Gubek (Balázs), Horváth (Kántor P.), Dócs, Minyin (Soós). Edző: Fabók István.

Szabolcsveresmart: Kiss – Bódi (Szemán), Jónás A., Szabó, Jónás K., Szoboszlai, Rostás, György Miklós, Meggyesi, Kertész (Vincze), György Máté (Hosszú). Edző: Tara Sándor.

Gól: Minyin, Horváth, illetve György. Ifi.: 2-1.

Fabók István:- Reméljük, innen már csak felfelé haladunk.

Tara Sándor:- Egyéni hibák eldöntötték a mérkőzést, a döntetlen reálisabb lett volna. Gratulálok a kéki csapatnak!


Pátroha-Nyírmada 8-1 (2-1)

Pátroha, 80 néző, v.: Debreczeni.

Pátroha: Szabó – Kalu, Mozga, Fedor (Kovács), Balogh (Jenei), Lakatos, Gombkötő, Mocsár (Horváth), Molnár (Szitai), Varga (Kóka), Kántor. Edző: Lelt József.

Nyírmada: Pál – Dancs, Kiss M., Szikszai, Farkas, Jónás (Szőke), Ponczók, Balogh, Csehil, Bombera (Horváth J.), Kiss E.(Barkasz) Edző: Cseh Jenő.

Gól: Gombkötő 2, Lakatos 3, Fedor, Mocsár, Szabó, illetve Bombera. Ifi.: 3-5.

Lelt József: - Öt hete keressük Gombkötő Sándor góllövő cipőjét, mivel megtaláltuk, tudtam, hogy valakinek elrontjuk a délutánját. Az első félidőben még jól tartották magukat a vendégek, a második játékrész azonban háromesélyes volt: hat, hét, nyolc...

Cseh Jenő: - Úgy tűnik minden félévben bele kell futnunk egy 8-1-es eredménybe, remélem innen felfelé vezet az utunk. Csináljuk tovább a dolgunkat, jövő héten javítunk.


Ramocsaháza-Demecser 1-5 (0-2)

Ramocsaháza, 100 néző, v.: Nagy F.

Ramocsaháza: Dankó – Fodor, Zsíros, Ladányi S., Farkas, Hajdú, Makula, Lakatos, Bagoly (Stummer), Ladányi D. (Málik), Bacskai. Edző: Bacskai Attila.

Demecser: Fintor – Kiss, Zsoldos, Erőss (Rácz), Csire, Kantár, Dankó (Tábori), Sajtos (Kocsis), Gombkötő (Kriser), Dobrai. Edző: Berecz Csaba.

Gól: Lakatos M., illetve Kantár K. 3, Dankó G., Zsoldos T. Kiállítás: Csire G. Ifi.: 8-1.

Bacskai Attila: - Ez történik, mikor a külső tényezőkkel többet foglalkozunk, mint a mérkőzéssel. Azt hittem ebből már kinőttünk, de kizárólag tresh talk-ban vettük fel a harcot az ellenféllel, másban nem. Tudom, hogy túllépünk ezen is, további sok sikert a Demecsernek.

Berecz Csaba: - Múlt heti kisiklásunk után feltámadtunk porainkból. Nem volt szép játék, jó kis rakkolós csapat a hazai, de mi alkalmazkodtunk a körülményekhez. Kezdünk hullani, mint ősszel a falevél, de most a három pont volt a lényeg. Gratulálok fiaimnak és további sok sikert kívánok a hazaiaknak!


Fényeslitke-Vaja 2-3 (0-1)

Fényeslitke, 100 néző, v.: Frindik.

Fényeslitke: Márta – Nagy, Rusznák, Fodor, Gyüre (Dankó), Kovács, Iván, Miskolczi Á., Miskolczi G. (Arnóczki), Balogh, Toma. Edző: Nagy Zoltán.

Vaja: Vakarcs – Mátyus, Kerekes (Soltész B.), Soltész Á., Pálfi (Mocsár), Sándor (Kiss), Zakor, Jónás, Mulutó, Konrád, Zakor. Edző: Molnár István.

Gól: Kovács 2, illetve Sándor, Zakor, Jónás. Ifi.: 1-5.

Nagy Zoltán: - Bennünk maradt a múlt heti mérkőzés vége, 0-3-nál minden mindegy alapon felvállaltuk a nyílt játékot, vissza is jöhettünk volna a mérkőzésbe.

Molnár István: - Csak a három pontnak örülhetünk, mert mint az utóbbi hetekben most is gólarányt kellett volna javítanunk. A végén izgulnunk kellett a győzelemért.


Záhony-Tiszaszentmárton–Gergelyiugornya 2-1 (1-0)

Záhony, 300 néző, v.: Papp Ferenc.

Záhony-Tiszaszentmárton: Csiki – Zán, Iván, Sárkány, Setét (Orgován), Tóth, Kázsmér, Balogh, Pálosi (Huzdik), Angyal, Lupcsa. Edző: Sárkány Gábor.

Gergelyiugornya: Szabó – Balla, Peregrin (Deskó), Czirják, Horváth, Járomcsák (Csonka) Mándi, Mokri, Ducsi, Zán, Balázs (Baráth). Edző: Czirják József.

Gól: Iván, Setét, illetve Mokri. Ifi.: 7-0.

Sárkány Gábor: - Jó időben, korrekt játékvezetés mellett, remek ellenfél ellen, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább! Köszönjük a lelkes szurkolást, további sok sikert kívánok az Ugornyának!

Czirják József: - A mai meccsen enerváltan ötlettelenül, nagyon gyengén játszottunk, így a végeredmény nem is lehetett más csak a vereség. Gratulálok az ellenfélnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!