Sport

2019.02.02. 12:46

Nyíregyháza Spartacus - Pontosan szeretnének rajtolni Tatabányán

Nyíregyháza - Az új mester a Budaörs ellen debütál a nyíregyháziak kispadján.

Nyíregyháza - Az új mester a Budaörs ellen debütál a nyíregyháziak kispadján.

Törlesztéssel kezdheti a bajnokság idei sorozatát a Nyíregyháza Spartacus férfi focicsapata. A másodosztályú bajnokság első körében a Bognár György irányította Budaörs 3–0-ra nyert Nyíregyházán. Vasárnap a két csapat a budaörsiek albérletében, a tatabányai Grosics Gyula Stadionban találkozik. A budaörsiek 35 ponttal az ötödik helyen állnak, a Szpari 25 egységgel a tizennegyedik.

– Nagyon nehéz meccs vár ránk, hiszen tudjuk, hogy a Budaörs egy jól összerakott csapat, amelyik jó helyen áll a tabellán – kezdte az esélylatolgatást érdeklődésünkre Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Ki kell elemezni a játékukat, vannak erényeik és hiányosságaik, miként nekünk is. Ezekre kell építenünk a taktikát, a stratégiát, ebből kell kihoznunk a maximumot. Vasárnap szeretném viszontlátni a mérkőzésen azt, amit gyakoroltunk. Szervezett és agresszív csapatjátékkal kell kirukkolni. Természetesen szeretnénk három ponttal hazatérni, de eggyel sem lennék elégedetlen – így Zoran Szpisljak.

Labdarúgás: NB II., 22. forduló, vasárnap

Budaörs–Nyíregyháza Spartacus. Tatabánya, 14, v.: Zierkelbach (Legeza, Baghy). Spartacus: Jova-Nagy J., Fodor, Rubus, Farkas - Bakos, Ács - Starosta, Rezes, Gyurján - Hornyák. További mérkőzések: Soroksár–Vác, Kazincbarcika–Tiszakécske, Mosonmagyaróvár–Kaposvár, Cegléd–Békéscsaba, Monor–Csákvár, Vasas–Siófok, Dorog–Budafok (mind 14), Gyirmót–Balmazújváros (17), ZTE–ETO FC Győr (18)

ML


[related-post post_id="4127606"]

[related-post post_id="4125887"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!